Telamor Hollanda'da yeni bir şirket kurdu

Türk markası Telamor; Avrupa’nın ticaret merkezi Hollanda’da yeni bir şirket kurdu.

Telamor Hollanda'da yeni bir şirket kurdu

Tüm Avrupa Birliği ülkelerine pazarlama ve dağıtım faaliyetlerini bu organizasyon ile
gerçekleştirecek. Hali hazırda 40 ülkeye ihracat yapan firma; bu atağıyla, Türk tekstilinin marka değerini ve tekstil ihracatını artırmayı hedefliyor.

Perdelik kumaş, tül ve ev kozmetiği üreticisi olan Telamor, birçok uluslararası tekstil
firmasının satış ağında ve editör koleksiyonlarında yer alıyor. Üretiminin yarıdan fazlası ihracata sunulan firma, aynı zamanda Türkiye’de de bayilik veriyor.

Telamor’un kurucuları tekstil sektöründeki çalışmalarına; 1974 yılında, İstanbul’da
başladı. Firma üretimini Bursa’daki iki ayrı tesisinde gerçekleştirmekte olup İstanbul’daki
genel merkezinde de yurt içi ve yurt dışı satış koordinasyonunu yapıyor. Üç nesillik bir aile
şirketi olarak 45 yılı aşkın deneyimlerini kumaşlarına yansıtan firma; lüks ürün klasmanında ham iplikten, son tüketicinin evine kumaş halinde sunan tek tekstil firması özelliğini taşımaktadır.

Tüm tasarımları kendilerine ait olup, 2000’in üzerinde tasarım tescili bulunan Telamor, bunun yanı sıra; yeni teknolojilerle de yakından ilgileniyor.

TÜBİTAK onaylı “Elektromanyetik Radyasyonu Engelleyen Tül” üretimini de gerçekleştirerek bir ilke imza atan tasarım ve üretim ekibinin başında Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Ömer Faruk Kış bulunuyor.

50’yi aşkın ülkede tescilli olan Telamor'un kurucusu Ömer Lütfi Kış izlediği yolu ünlü bir söz ile ifade ediyor: “Hayat, bisiklet sürmek gibidir. Dengenizi korumak için, her daim devam etmelisiniz.”