Temas ettiği yüzeyin şeklini alan doğanın sihirli canlısı, bu defa bambaşka bir şekilde görüldü. Gökkuşağı gibiydi

Gökkuşağının tüm renklerini üzerinde taşıyan canlı, kendi güzelliğinin farkında olmadan etrafa şaşkın şaşkın baktı. Onu görenler hayran kaldı. Temas ettiği yüzeyin şeklini alan doğanın sihirli canlısı bukalemun, bu defa bambaşka bir şekilde görüldü. Gökkuşağı renkleri gibi rengarenk bir görüntüye sahip olan bukalemun görüntüsü, görülmeye değer.

Doğanın sihirli yaratıkları olan bukalemunlar, temas ettikleri yüzeylerin rengini alarak doğal bir kamuflaj yeteğine sahiptir. Böylece kendisini düşmanlarına yem olmaktan kurtarmaktadır. Ancak bazen, doğada çok farklı renklerde ve formlarda olan türleri de görülebiliyor. Örneğin, sosyal medyada paylaşılan bu bukalemun görenleri şaşkına çevirdi. Görüntüsüyle kendisine hayran bırakan canlının, renkleri gökkuşağını aratmadı. Tüm renkleri derisinde taşıyan bukalemun, sosyal medya kullanıcıları tarafından renkli yumuşak şekerlere benzetildi. 

Temas ettiği yüzeyin şeklini alan doğanın sihirli canlısı, bu defa bambaşka bir şekilde görüldü. Gökkuşağı gibiydi - Resim : 1