Temizlik görevlisinden örnek davranış! İnsanlık dersi verdi!

Fatih Belediyesi'nde temizlik personeli olarak görevlisi, mesaisi sırasında Ankara Caddesi'nde cüzdan buldu. Cüzdanı kontrol eden Akay, içinde Türk Lirası ve döviz buldu. İlk iş olarak amirini arayan temizlik görevlisi bulduğu cüzdanı polise teslim etti.

Fatih Belediyesi'nde 6 yıldır temizlik görevlisi olarak Fırat Akay, Ankara Caddesi'nde temizlik yaptığı sırada yer de bir cüzdan buldu. Cüzdanı kontrol eden Akay, içinde 10 bin 665 lira, 3 bin 50 dolar ve 20 euro buldu. Direkt amirini arayıp, yolda cüzdan bulduğunu söyleyen Akay'ın yöneticileri polise ihbarda bulundu. 

Temizlik görevlisinden örnek davranış! İnsanlık dersi verdi! - Resim : 1

İhbar üzerine polis karakoluna gidip tutanak tutturan görevli, cüzdanı da polise teslim etti. Daha önce de bu tarz bir olayın başına geldiğini anlatan Akay, şunları söyledi;

"Fatih Belediyesi'nde çalışıyorum. Temizlik elemanıyım. 6 senedir bu işte çalışıyorum. Sabah işe başlarken, sabah 6'da işe başlıyoruz. Birinci turda bölgemi bitirdim, ikinci turda çıktım. Ankara Caddesi'ne gelince yer de cüzdan buldum. İçine baktım, bir miktar Türk Lirası var bir de döviz vardı. Hemen Rabia amirimi aradım, bilgi verdim. Onlarda polisi arayarak, polis karakoluna gittik. Tutanak tuttuk, teslim ettik. Daha önce de aynı şekilde buldum. 5 çocuk babasıyım, çocuklarımdan şu ana kadar haram lokma geçmedi. Allah nasip etmesin." dedi.