Teo Montez: Yeni Single’m 2023 yılında çıkacak

15 yaşında DJ’lik kariyerine başlayan, kariyerinin ilk dönemlerinde ev partilerinde bulunan, daha sonra sahne almaya başlayan Teo Montez, yeni single’nın 2023’te çıkacağını ifade etti.

Teo Montez: Yeni Single’m 2023 yılında çıkacak

Güçlü uzman ekibiyle çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Montez, “2023 yılının yeni projelerle dolu bir yıl olacağını düşünüyorum. Şu anda yeni single’m klip aşamasında. 2023’te single’ı hayranlarımla buluşturacağım. Umuyorum ki hayranlarımın beğeneceği bir single olur" ifadelerinde bulundu.

Profesyonel DJ’lik kariyeri 15 yaşında başlamış olmakla birlikte daha önce de müzik sektöründe çalışmalarda bulunuyordu. Müzik sektörünün kendisine iyi geldiğini belirten Montez, “Benim için önemli olan seveceğim bir işte çalışmak. Ayrıca sektöre de katkıda bulunmak istiyorum. Bu hususları ön planda tutarak çalışmalarıma devam ettiğimi rahatlıkla söyleyebilirim.”

Single şu anda klip aşamasında

Yeni single’nın şu anda klip aşamasında olduğunu belirten Teo Montez, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “Single için her biri alanında uzman olan çalışma arkadaşlarımla yenilikçi adımlar attık. Açıkçası içimize sinen bir çalışma oldu. Şu anda klip aşamasında olan single’m yeni yılda dinleyicilerimle buluşacak. Tarzımı ve hayranlarımın taleplerini ön planda tutan bir çalışma gerçekleştirdiğimi söyleyebilirim. Gerçekleştirdiğim projeler sayesinde müzik sektöründe aktif bir şekilde kendime yer bulabiliyorum, bu da beni gerçekten çok mutlu ediyor.”

Farklı projeler üzerinde çalışıyorum

Yeni single projesinin yanı sıra müzik sektöründe etkili olabilecek farklı projeler üzerinde de çalıştığını belirten Teo Montez, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Müzik sektöründe doğru ve başarılı adımlar attığınız takdirde sektörde her zaman ön planda olursunuz. Açıkçası ben de hem kendime hem de sektöre önemli katkılarda bulunabilmek için profesyonel çalışmalarıma devam ediyorum. Ayrıca özellikle yaz aylarında tatil mekanlarında DJ’lik yapmaya devam ediyorum. DJ’likte uzun bir süre tecrübe elde ettiğim için DJ’liğin benim için önemli bir alan olduğunu belirtmem mümkün. Mesleğimden ve gerçekleştirdiğim projelerden memnunum fakat elbette daha fazlasını yapmak çok daha önemli”