“Tercih edebileceğimiz hocaların çoğu görevde” demişti! Ertuğrul Doğan’ın kast ettiği teknik direktör belli oldu!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın “Tercih edebileceğimiz hocaların çoğu görevde” sözünde kast ettiği isim belli oldu. Başkan Doğan’ın dediği ismin Adana Demirspor Kulübü’nün İtalyan Teknik Direktörü Vincenzo Montella olduğu öğrenildi.

“Tercih edebileceğimiz hocaların çoğu görevde” demişti! Ertuğrul Doğan’ın kast ettiği teknik direktör belli oldu!

Trabzonspor’un yeni yönetimi, takımın teknik direktör konusunu görüşmek için önceki gece bir araya geldi. Yönetim kurulu yaptığı değerlendirmeler sonucu, ibre daha çok takım çalıştıran isimlere döndü.

KONUŞULAN İSİMLER BELLİ OLDU

Yapılan değerlendirmeler sonucu öne çıkan isimlerden biri Adana Demirspor'u çalıştıran Vincenzo Montella oldu. Montella dışında, Karagümrük Teknik Direktörü Pirlo ve İstanbulspor'un hocası Fatih Tekke de konuşuldu.

“Tercih edebileceğimiz hocaların çoğu görevde” demişti! Ertuğrul Doğan’ın kast ettiği teknik direktör belli oldu! - Resim : 1

ORHAN AK İLE DEVAM KARARI ÇIKTI

Şu an takım çalıştıran bir ismin ön plana çıkmasından sonra ise yakın tarihte önce Spor Toto Süper Lig ardından da Ziraat Türkiye Kupası maçı oynanacak olması sebebiyle Orhan Ak ile bu süreçte devam edilmesi fikri de masaya getirildi.

Yönetim, sezonun geri kalanında Orhan Ak ile devam edilmesi yönünde karar aldı.

“Tercih edebileceğimiz hocaların çoğu görevde” demişti! Ertuğrul Doğan’ın kast ettiği teknik direktör belli oldu! - Resim : 2

“KULÜPLERE SAYGISIZLIK YAPMA ŞANSIMIZ YOK”

Başkan Ertuğrul Doğan, teknik direktör konusunda "Boşta olan antrenör sayısı kısıtlı. Tercih edebileceğimiz hocaların çoğu görevde. Bu kulüplere saygısızlık yapma şansımız yok ve sezon sonuna doğru geliyoruz" demişti.

İŞTE O İSİM

Fotomaç'ın haberine göre Doğan’ın kast ettiği ilk sıradaki ismin Montella olduğu ifade edildi. Bordo mavili ekibin radarında olan  Montella’yı Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Instagram hesabından takip etmesi de bu durumu güçlendirdi. Ligin flaş takımlarından biri olan Adana Demirspor, Avrupa mücadelesi verirken, Montella ligde 1.75 puan ortalaması yakalamayı başardı.

“Tercih edebileceğimiz hocaların çoğu görevde” demişti! Ertuğrul Doğan’ın kast ettiği teknik direktör belli oldu! - Resim : 3