Teşkilat 35. bölüm tek parça izle! Teşkilat 35. bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle

Deniz Baysal Yurtçu, Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta ve Gürkan Uygun'un başrollerini paylaştığı Teşkilat 35. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat 35. bölüm full izle! İşte, Teşkilat son bölüm izleyebileceğiniz link...

Teşkilat 35. bölüm tek parça izle! Teşkilat 35. bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle

Deniz Baysal Yurtçu, Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta ve Gürkan Uygun'un başrollerini paylaştığı Teşkilat 35. bölüm tek parça olarak yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat 35. bölüm full izle! Deniz Baysal Yurtçu'lu dizi kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. 20 Şubat 2022 tarihinde Teşkilat son bölüm full internete yüklendi. Teşkilat 35. bölümde; 

Teşkilat 35. bölüm tek parça izle! Teşkilat 35. bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 1

Serdar’ın dövüş sonrası ortadan kaybolmasıyla özel tim ve ekip ortak bir operasyon başlatır. Matthias ve Serdar’ın peşine düşen ekibimizi büyük bir sürpriz beklemektedir. Serdar getirildiği örgüt kampında Yıldırım ve Matthias’ın yeni oyununu öğrenir ve aldığı bilgiler doğrultusunda El Turco kimliğiyle kendi planını devreye sokar.

Teşkilat 35. bölüm tek parça izle! Teşkilat 35. bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 2

Diğer yanda ekip Serdar’ın planını organize ederken Mete Başkan hiç beklenmedik birini devreye sokar. Tövbekar için yeni bir başlangıç zamandır. Halit, Yıldırım’ı köşeye sıkıştırdığını düşünürken Yıldırım yaptığı hamleyle tüm planları alt üst ettiğini zanneder. Ancak Mete’nin de Yıldırım’a bir sürprizi vardır.

Teşkilat 35. bölüm tek parça izle! Teşkilat 35. bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 3

Teşkilat 34. bölümde neler oldu?

Teşkilat 34. bölümde; Yıldırım’ın kendi hakimiyetlerindeki bir dünya hayaliyle Nemesis ile ilgili yaptığı açıklama büyük bir tehdit yaratır. Büyük tehlikeye yol açacak bir kitle imha silahını durdurmak için ekip harekete geçer. Kullanılacak kimyasalın izini süren ekip, eski bir Rus ordu mensubunun peşine düşer ancak kendilerini akıl almaz bir oyunun içinde bulur. Bu oyun Serdar için yeni bir imtihan, tüm ekip için ise zorlu bir operasyonun başlangıcı olur.

Teşkilat 35. bölüm tek parça izle! Teşkilat 35. bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 4

Diğer yanda Pınar, Halit Başkan’dan aldığı talimatla Çetin mevzusunu kökten çözmek isterken büyük bir saldırının ortasında kalır. Bu saldırı sonrası Çetin’in kapısını çalacağı kişi hiç beklenmeyen biridir. Bir diğer beklenmeyen gelişme ise Ceren’in geçmişinin ortaya çıkmasıyla yaşanacak büyük sarsıntıdır.

Teşkilat 35. bölüm tek parça izle! Teşkilat 35. bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 5

Teşkilat 35. bölüm izle

Teşkilat 35. bölüm full izleyebileceğiniz link...

Teşkilat dizisinin konusu nedir?  

Türkiye’ye karşı harekete geçen karanlık bir yapı, planlarını devreye sokarak, uluslar arası alanda dikkat çeken Türkiye’nin İHA ve SİHA programını hedef alır. Bu sürpriz hamlenin ardından Millî İstihbarat Teşkilatı çatısı altında gizli bir ekip kurulmasına karar verilir.

Teşkilat 35. bölüm tek parça izle! Teşkilat 35. bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 7

Deneyimli istihbaratçı Mete Bey (Mesut Akusta) öncülüğünde kurulacak bu ekibin yurtiçi ve yurtdışında birçok gizli operasyona imza atması planlanırken; bu operasyonların hedefe ulaşması ve etkili olması için, ekip üyelerinin kağıt üstünde ve “resmen” ölmüş bilinmeleri mecburiyeti ortaya çıkar...

Teşkilat dizisi oyuncuları kimdir?

Deniz Baysal Yurtçu
ZEHRA

Mesut Akusta
METE

Ezgi Eyüboğlu
CEREN

Tuncer Salman
HAKKI

Ezgi Şener
PINAR

Nihat Altınkaya
HULKİ

Serdar Yeğin
UZAY

Ahmet Uğur Say
GÜRCAN

Yavuz Bingöl
ADEM

Turgut Tunçalp
HALİT

Gürkan Uygun
YILDIRIM