Teşkilat 38. bölüm tek parça izle! Teşkilat 38. bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle

Deniz Baysal Yurtçu, Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta ve Gürkan Uygun'un başrollerini paylaştığı Teşkilat 38. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat 38. bölüm full izle! İşte, Teşkilat son bölüm izleyebileceğiniz link...

Teşkilat 38. bölüm tek parça izle! Teşkilat 38. bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle

Deniz Baysal Yurtçu, Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta ve Gürkan Uygun'un başrollerini paylaştığı Teşkilat 38. bölüm tek parça olarak yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Diziseverler, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat 38. bölüm full izleyebilecekleri linki araştırıyor. Deniz Baysal Yurtçu'lu dizi kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. 13 Mart 2022 tarihinde Teşkilat son bölüm full internete yüklendi. Teşkilat 38. bölümde; 

Teşkilat 38. bölüm tek parça izle! Teşkilat 38. bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 1

Ekip kimyasal maddeleri barındıran taşıyıcının peşine düşer. Taşıyıcıyı bulduklarında düzenlenen operasyon sırasında hiç beklenmedik bir kayıp yaşarlar. Bu kayıp sonrası hırslanan ekip yeni bir amaç etrafında birleşir, bu kaybı onlara yaşatanlar bedellerini çok ağır ödeyecektir.

Teşkilat 38. bölüm tek parça izle! Teşkilat 38. bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 2

Gizli görevde olan Hakkı, ekibe yardım etmek için Yıldırım’ın yeni planını deşifre etmeye çalışır ancak hesapta olmayan yeni gelişmeler hayatını tehlikeye sokar. Halit, Yıldırım’ın hamlesi için Ceren’i sıkıştırırken, Ceren hücresinde çaresizce kurtarılmayı beklemektedir.
Yıldırım’ın kimyasalları Türkiye’ye sokma planı ekibin nokta atışı operasyonu sayesinde sekteye uğrayınca Yıldırım yeni hedefine yönelir. Bu hedefin boyutu tahmin edilenden büyüktür. Ekibimiz Yıldırım’ı durdurmaya çalışırken Mete çok zor bir karar vermek zorunda kalacaktır.

Teşkilat 38. bölüm tek parça izle! Teşkilat 38. bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 3

Teşkilat 37. bölümde neler oldu?

Teşkilat 37. bölümde; Ekip, aldıkları yeni istihbaratla ‘Uyuyanlar’dan birinin peşine düşer. Ancak hedeflerine ulaşabilmeleri için aşmaları gereken önemli bir engel vardır. Ele geçirmeye çalıştıkları kripto Türkiye’ye yapılması muhtemel saldırılar için oldukça önemlidir.

Teşkilat 38. bölüm tek parça izle! Teşkilat 38. bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 4

Diğer yanda şirket, Yıldırım’ın 6. bölgedeki faaliyetlerinden memnun olmadığını açıkça dile getirir. Yıldırım, Şirket tarafında topun ağzında olduğunu anlayınca Türkiye'yi yapayalnız bir konuma getirecek yeni planını devreye sokar.

Teşkilat 38. bölüm tek parça izle! Teşkilat 38. bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 5

Ekip yakaladığı bir ipucu sayesinde Yıldırım’ın planı dahilinde Türkiye’ye sokulması planlanan kimyasalın izini sürmeye başlar. Yapılacak operasyon Türkiye’nin itibarı için oldukça önem arz ederken Yıldırım tarafından işe dahil edilen Ceren’i büyük bir sürpriz beklemektedir.

Teşkilat 38. bölüm tek parça izle! Teşkilat 38. bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 6

Teşkilat 38. bölüm izle

Teşkilat 38. bölüm full izleyebileceğiniz link...

Teşkilat dizisi konusu nedir?  

Türkiye’ye karşı harekete geçen karanlık bir yapı, planlarını devreye sokarak, uluslar arası alanda dikkat çeken Türkiye’nin İHA ve SİHA programını hedef alır. Bu sürpriz hamlenin ardından Millî İstihbarat Teşkilatı çatısı altında gizli bir ekip kurulmasına karar verilir.

Teşkilat 38. bölüm tek parça izle! Teşkilat 38. bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 8

Deneyimli istihbaratçı Mete Bey (Mesut Akusta) öncülüğünde kurulacak bu ekibin yurtiçi ve yurtdışında birçok gizli operasyona imza atması planlanırken; bu operasyonların hedefe ulaşması ve etkili olması için, ekip üyelerinin kağıt üstünde ve “resmen” ölmüş bilinmeleri mecburiyeti ortaya çıkar...

Teşkilat 38. bölüm tek parça izle! Teşkilat 38. bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle - Resim : 9

Teşkilat dizisi oyuncuları kimdir?

Deniz Baysal Yurtçu
ZEHRA

Mesut Akusta
METE

Ezgi Eyüboğlu
CEREN

Tuncer Salman
HAKKI

Ezgi Şener
PINAR

Nihat Altınkaya
HULKİ

Serdar Yeğin
UZAY

Ahmet Uğur Say
GÜRCAN

Yavuz Bingöl
ADEM

Turgut Tunçalp
HALİT

Gürkan Uygun

YILDIRIM