Teşkilat bu akşam var mı? Teşkilat 29. bölüm bugün var mı? Teşkilat yeni bölüm ne zaman?

Deniz Baysal Yurtçu ve Çağlar Ertuğrul'un başrolünü paylaştığı Teşkilat yeni bölümün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Teşkilat bu akşam var mı? TRT 1'in sevilen dizisi merakla araştırılıyor. Peki, Teşkilat 29. bölüm bugün var mı?

Teşkilat bu akşam var mı? Teşkilat 29. bölüm bugün var mı? Teşkilat yeni bölüm ne zaman?

Diziseverler, TRT 1 ekranlarının sevilen Teşkilat dizisinin yeni bölümü yeni yılın ikinci gününde yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Kullanıcılar, "Teşkilat bu akşam var mı?" gibi aramalar yapıyor. Herkes başrollerini Deniz Baysal Yurtçu ve Çağlar Ertuğru'un paylaştığı istihbarat ve dram dizisinin yeni bölümünü heyecanla bekliyor. Peki, Teşkilat 29. bölüm bugün var mı? 2 Ocak Pazar günü yani bugün en çok aratılan "Teşkilat yeni bölüm ne zaman?" sorusunu sizler için yanıtladık...

Teşkilat bu akşam var mı?

Her hafta Pazar günleri saat 20:00'de TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Teşkilat dizisi kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. 29. bölümü ile ekranlarda yer alması beklenen dizinin bugün yayınlanıp yayınlanmayacağını herkes merak ediyor. Teşkilat 28. bölümde;

Ekip havalimanı saldırısı sonrası ortaya çıkan yeni duruma uyum sağlamaya çalışırken Elçi’nin gelişi tüm dengeleri değiştirir. Ekip, Nemesis’le bağlantılı olduğunu düşündükleri Elçi’yi bulmak için operasyon düzenler. Bu operasyon sayesinde yeni bir bilgiyi ortaya çıkarılır. Serdar ve Elçi arasında nasıl bir bağlantı vardır?

Diğer yanda Hakkı ve Uzay, Barış’ın masumiyetini kanıtlamak için ipuçlarının peşine düşer. Uzay’ı yeni sürprizler beklemektedir. Yıldırım ve Elçi planlarını devreye soktuklarında ise ekibimizin yapacağı hamle taş üstünde taş bırakmayacaktır.

Teşkilat 28. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link...

Teşkilat bu akşam var mı? Teşkilat 29. bölüm bugün var mı? Teşkilat yeni bölüm ne zaman? - Resim : 2

Teşkilat 29.bölüm bugün var mı?

Teşkilat 29. yeni bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Deniz Baysal Yurtçu ve Çağlar Ertuğrul başrolünü paylaştığı TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat 29. yeni bölüm bu hafta yok.