Teşkilat dizisinde beklenmeyen ayrılık! Ünlü ismin ayrılık nedeni de ortaya çıktı

Ekranların sevilen dizisi Teşkilat dizisinde ayrılık rüzgarı esiyor. Pazar akşamı 57. Bölümüyle sevenlerini ekrana kitleyen dizide beklenmeyen bir ayrılık yaşanacak. İşte ayrılığıyla şoke eden isim…

Teşkilat dizisinde beklenmeyen ayrılık! Ünlü ismin ayrılık nedeni de ortaya çıktı

TRT1’de seyircisiyle buluşan Teşkilat dizisi Dünya Kupası maçlarının aynı kanalda yayınlanması nedeniyle birkaç haftadır ekranlardan uzaktı. Tekrar yayın hayatına devam eden dizide  beklenmeyen bir ayrılık yaşanacak.

Başrollerinde Deniz Baysal, Murat Yıldırım, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Teşkilat'ta nefes kesen bölümler yayınlanmaya devam ediyor.

Teşkilat dizisinde beklenmeyen ayrılık! Ünlü ismin ayrılık nedeni de ortaya çıktı - Resim : 1

Ünlü isim diziden ayrılıyor

Dizinin birinci bölümünden itibaren kadroda olan başarılı oyuncu Atilay Uluışık'ın diziye veda edeceği iddiası herkesi şaşkına çevirdi. İddialara göre, dizinin Sermet'i Atilay Uluışık birkaç bölüm sonra diziden ayrılacak. Söz konusu ayrılığın detaylarında ise Sermet karakterinin (Atilay Uluışık) dizide hain olduğu da konuşuluyor. Aksiyon dolu dizinin yapımından henüz bir açıklama yapılmasa da ayrılık iddiaları konuşulan konular arasında yer alıyor.

 57. bölümde neler olmuştu?

Teşkilat son bölümde; ekibi deşifre eden kişiyi öğrenen Zehra, bu bilgi karşısında neredeyse canını vermenin eşiğine gelir.Savaşın başlangıcını veren Efkar, Ömer'in "Hasan Atmaca" sorgusuyla karşı karşıya gelir. Bundan sonra iplerin kopmasına az kaldığının farkındadır.
Korkut ise bir süredir yüzleşmekten kaçtığı şeylerin karşısında durması gerektiğini anlamıştır.Zehra ölüm-kalım savaşı verirken, Ömer onu yaşatmak için müthiş bir çabanın içine girer. Bu esnada ekip içlerindeki haini bulmaya çalışır.Yaşananlar Ömer ve Zehra arasında ilk kez bir kırılma anı yaşanmasını sağlarken, hainin hedefi yeniden Zehra'dır.