Teşkilat dizisinde şoke eden ayrılık! Sevenleri çok üzülecek

TRT ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat yeni sezona hazırlanırken şoke eden bir ayrılık yaşandı. Ünlü oyuncu Deniz Baysal diziden ayrıldığını sosyal medyadan duyurdu

Teşkilat dizisinde şoke eden ayrılık! Sevenleri çok üzülecek

3 sezondur ekranlarda reyting rekorları kıran Teşkilat dizisi 4. sezona büyük değişikliklerle girecek. İlk sezondan beri yer alan ünlü oyuncu Deniz Baysal yeni sezonda yer almayacak. Haberi ise oyuncunun kendisi duyurdu. Dizinin severleri Baysal'ın ayrılığını duyunca çok üzüldü.

ÜNLÜ OYUNCU BÖYLE VEDA ETTİ

Teşkilat ekibine veda eden Deniz Baysal Instagram hesabında veda paylaşımı yaptı. Baysal, şu ifadelere yer verdi;

 

"Benim için kolay değil. Nasıl kısa yazabilirim, anlatabilirim bilmiyorum ama...Bi yolun daha sonuna geldik. Benim için unutulmayacak, tadı ne olursa olsun damağımda kalacak bir proje oldu Teşkilat. Bu yolculukta, 3 sezonda emeği geçen tüm canım ekip arkadaşlarım... Her birinizi çok seviyorum. Bi kusurum olduysa affola... Benim için bitmiş olsa da, her daim yanınızdayım. Unutulmaz anılar yaşadık hep birlikte. Ne mutlu bana! Yolunuz her zaman açık olsun.

Ve siz kıymetli izleyicilerimiz; 3 sezon boyunca verdiğiniz her destek,yaptığınız her eleştiri için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız... Nasıl veda edebileceğimi bile düşünememiştim açıkçası... Teşkilat'tan bir Zehra Balaban geçti... Ağlamıyorum gözüme hançer kaçtı."

Teşkilat dizisinde şoke eden ayrılık! Sevenleri çok üzülecek - Resim : 1