Deniz Baysal Yurtçu hayalindeki mesleği açıkladı! Oyuncu olmasaydı...

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat'ta başrolü canlandıran ünlü oyuncu Deniz Baysal Yurtçu MAG dergisine konuştu. Başarılı oyuncu 'Oyuncu olmasaydınız hangi mesleği yapmak isterdiniz?' sorusuna şaşırtıcı bir cevap verdi.

Deniz Baysal Yurtçu hayalindeki mesleği açıkladı! Oyuncu olmasaydı...

Başrollerini Çaplar Ertuğrul ile paylaştığı TRT 1'in Teşkilat dizisinde yer alan Deniz Baysal Yurtçu MAG dergisine konuştu.  'Kolpa' grubunun solisti Barış Yurtçu ile evliliğinin yanı sıra başarılı oyunculuk performansı ile de çok konuşulan Deniz Baysal Yurtçu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Deniz Baysal Yurtçu hayalindeki mesleği açıkladı! Oyuncu olmasaydı... - Resim : 1

"Keşke" demektense, "Şükür" demeye gayret ediyorum"

"Anı yaşamayı seviyorum. Çok büyük planlar yapmam. Olmayınca hayal kırıklığı yaşamamak ve her şeyin tadını çıkarabilmek için..." diyen ünlü oyuncu, "Geçmişe dönüp baktığınızda keşke dediğiniz oluyor mu?" sorusunu şu şekilde yanıtladı:

"Gerçekten hiçbir şeyi değiştirmezdim. "Keşke" demektense, "Şükür" demeye gayret ediyorum. Yoksa insan geçmişe takılıp kalır. Ben yaşadıklarımla şimdiki Deniz'im ve bu Deniz'i seviyorum.

Deniz Baysal Yurtçu hayalindeki mesleği açıkladı! Oyuncu olmasaydı... - Resim : 3

"Hayal ettiğim bir işi yapıyorum"

"Her bir özelliğim, her davranışım beni ben yapıyor diye düşünüyorum" diyen güzel oyuncu, sözlerine; "Süreci düşündükçe, değişimi gördükçe çok mutlu oluyorum çünkü sevdiğim ve hayal ettiğim işi yapıyorum" şeklinde devam etti.

Deniz Baysal Yurtçu hayalindeki mesleği açıkladı! Oyuncu olmasaydı... - Resim : 4

"Adli psikolog olmak isterdim"

'Oyuncu olmasaydınız hangi mesleği yapmak isterdiniz?' sorusuna da yanıt veren Baysal, "Adli psikolog olmak isterdim. İnsan beyni bende büyük bir merak uyandırıyor" şeklinde konuştu.