Tesla'nın ilginç ürünler serisinin yeni üyesi: Bu sefer Cybertruck'tan ilham alıp kediler için üretti

Elon Musk'ın elektrikli otomobil firması Tesla'dan piyasaya ilginç bir ürün sürüldü. Firma tarafından Cybertruck aracının tasarımından ilham alınarak kedi yatağı satışa çıkartıldı.

Tesla'nın ilginç ürünler serisinin yeni üyesi: Bu sefer Cybertruck'tan ilham alıp kediler için üretti

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla piyasaya sürdüğü tuhaf ürünlerin arasına bir yenisini ekledi. Şirket fütüristik Cybertruck aracından ilham alan bir kedi yatağı çıkardı. Tesla Çin web sitesinde listelenen ürün şimdilik sadece Doğu Asya ülkesinde satın alınabiliyor.

Donanımhaber'in haberine göre; Cybertruck kedi yatağı 56 x 41 x 25 cm boyutlarında. Neme dayanıklı kartondan yağıldığı belirtilen ürün 15 kg ağırlığa kadar kedileri taşıyabiliyor. Görünüm olarak Cybertruck'ın köşeli tasarımını benimsediği görülüyor. Ürünün demonte bir şekilde satıldığını da belirtelim.

Tesla'nın ilginç ürünler serisinin yeni üyesi: Bu sefer Cybertruck'tan ilham alıp kediler için üretti - Resim : 1

TESLA DAHA ÖNCE DE İLGİNÇ ÜRÜNLERİNİ SATIŞA ÇIKARDI

Cybertruck temalı kedi yatağı 89 yuan (yaklaşık 12 dolar) gibi bir fiyat etiketiyle satılıyor. Başta da belirttiğimiz gibi montaj gerektiren bir ürün. Monte edildikten sonra iade edilemiyor. Kedi yatağının Çin dışında piyasaya sürülüp sürülmeyeceği konusunda henüz bir bilgi yok.

Tesla daha önce de bu tarz tuhaf ürünlerle gündeme geldi. Elon Musk'ın şirketi CyberTruck tarzı şişeye sahip bir bira satışa sundu. Ayrıca zombi istilasına karşı alev makinesi, Burnt Hair (yanık saç) adlı bir parfüm ve düdük gibi ilginç ürünler de çıkardı.

Tesla'nın ilginç ürünler serisinin yeni üyesi: Bu sefer Cybertruck'tan ilham alıp kediler için üretti - Resim : 2