TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’den sert açıklama: “Biz kimseden etkilenmeyiz, herkes çıkıp futbolunu oynasın"

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, kulüplerin TFF’yi ziyaret etmesine ilişkin olarak, “. TFF'ye ziyaretlerin olumlu ya da olumsuz katkısı yok. Biz kimseden etkilenmeyiz. Hakemlerin ve MHK'nın etkilenmemesi için gerekli talimatı veriyoruz. Herkes çıkıp futbolunu oynasın. Kulüplerin kendi kapısının önünü süpürmesini istiyoruz” dedi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’den sert açıklama: “Biz kimseden etkilenmeyiz, herkes çıkıp futbolunu oynasın"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in TFF’ye yaptığı ziyaretler üzerinden oluşan tartışmalara değinen Mehmet Büyükekşi sert sözler kullandı. 

 

Büyükekşi, "Hepimiz çok dikkatli olmalıyız. TFF'ye ziyaretlerin olumlu ya da olumsuz katkısı yok. Biz kimseden etkilenmeyiz. Hakemlerin ve MHK'nın etkilenmemesi için gerekli talimatı veriyoruz. Herkes çıkıp futbolunu oynasın. Kulüplerin kendi kapısının önünü süpürmesini istiyoruz” dedi.

"HAKEMLER DE HATA YAPABİLİR. ÖNEMLİ OLAN İYİ NİYET"

Büyükekşi, “ Kendi futbolcusuyla, kendi teknik direktörleriyle ilgilensinler. Biz de hakemlerle ilgileniriz. Bir teknik adam 'Oyuncumuz hata yaptır ve gol oldu' diyor. Hakemler de hata yapabilir. Önemli olan iyi niyet” ifadelerini kullandı.