Omuz Omuza kampanyası hangi kanalda, saat kaçta? Omuz Omuza yardım kampanyasına kimler, hangi futbolcular katılacak? Omuz Omuza Kampanyası canlı yayın bilgisi!

Deprem felaketinin ardından milyonlar depremzedeler için kenetleniyor. Bu kez Türk futbolu dev bir kampanyaya imza atacak. Futbolun devleri, depremden etkilenenler için yardım toplayacak. “Omuz Omuza Türkiye” kampanyası ile elde edilecek gelir, deprem bölgesindeki vatandaşların barınma ihtiyaçları için kullanılacak. Futbolun duayenleri, başkanları, adını tarihe yazdıran isimleri ile futbolcular bu kez depremzedeler için mücadele edecek. Peki, Omuz Omuza kampanyası hangi kanalda, saat kaçta?

Omuz Omuza kampanyası hangi kanalda, saat kaçta? Omuz Omuza yardım kampanyasına kimler, hangi futbolcular katılacak? Omuz Omuza Kampanyası canlı yayın bilgisi!

Türkiye, depremzedelerin yaralarını sarmak için bir araya geliyor. Futbolun devleri, tarihine adını yazdırmış isimleri, ezeli rakipleri ve kulüp başkanları bu kez depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için yan yana olacak. ‘Omuz Omuza’ dayanışma ve yardım kampanyasının startının verileceği program canlı olarak yayınlanacak. Depremden en fazla zarar gören futbol kulübü olan Hatayspor’dan teknik direktör Volkan Demirel de yayında olacak.

OMUZ OMUZA KAMPANYASI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu ana paydaşlığında düzenlenen ‘Omuz Omuza’ dayanışma ve yardımlaşma kampanyasının startı bugün 20.00-01.00 saatleri arasında yapılacak canlı yayın ile verilecek. BeiN Sports, A Spor, Tivibu Spor, TV 8,5 ve Sports TV’nin ortak canlı yayınla gerçekleştireceği kampanya, kulüp televizyonlarının yanı sıra TRT Radyo, Radyo Gol, Radyospor, Lig Radyo’dan naklen yayınlanacak. Ayrıca birçok dijital medya kanalı da geceyi canlı olarak izleyicilerine aktaracak.

OMUZ OMUZA KAMPANYASINA BAĞIŞ NASIL YAPILIR?

SMS kampanyaya destek olmak isteyenler tüm operatörlerden ‘Destek’ yazıp 8332’ye SMS göndererek 50 TL’lik bağışta bulunabilecekler.

Bu gece açılacak ‘omuzomuza. org’ internet sitesi üzerinden hem kart ile hem de havale ve EFT ile bağış yapılabilecek.

OMUZ OMUZA YARDIM KAMPANYASINA KİMLER, HANGİ FUTBOLCULAR KATILACAK?

Omuz Omuza kampanyası için hazırlanan program, Türk futbol tarihinin en büyük organizasyonu olacak. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig kulüplerinin başkanları, teknik direktörleri, futbolcular, hakemler, Ampute ve Kadın milli takımlarının yanı sıra depremden en fazla zarar gören futbol kulübü olan Hatayspor’dan teknik direktör Volkan Demirel, antrenörler Gökhan Zan, Ekrem Ekşioğlu, Gökhan Kağıtçıoğlu ve Osman Ateş de geceye katılacak. Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Yılmaz Vural da tarihi programın katılımcıları arasında yer alacak.

BAŞKANLAR:

Mehmet Büyükekşi (TFF), Lale Orta (MHK), Ahmet Nur Çebi (Beşiktaş), Ali Koç (Fenerbahçe), Dursun Özbek (Galatasaray), Ahmet Ağaoğlu (Trabzonspor), Memik Yılmaz (Gaziantep), Göksel Gümüşdağ (Başakşehir), Fatih Özgökçen (Konyaspor), Mecnun Otyakmaz (Sivasspor), Nahid Ramazan Yamak (Giresunspor), Aziz Çetin (Antalyaspor), Tarık Aksar (Ümraniyespor), Hasan Çavuşoğlu (Alanyaspor), Fatih Saraç (Kasımpaşa), Ali Çamlı (Kayserispor), Süleyman Hurma (Karagümrük), Faruk Koca (Ankaragücü), Ecmel Sarıalioğlu (İstanbulspor).

TEKNiK DiREKTÖRLER: 

Stefan Kuntz (A Milli Erkek Futbol Takımı), Necla Güngör Kırağası (A Milli Kadın Futbol Takımı), Şenol Güneş (Beşiktaş), Jorge Jesus (Fenerbahçe), Okan Buruk (Galatasaray), Abdullah Avcı (Trabzonspor), Volkan Demirel (Hatayspor), Erdal Güneş (Gaziantep), Recep Uçar (Ümraniye), Fatih Tekke (İstanbul), Rıza Çalımbay (Sivasspor), Vincenzo Montella (Adana Demirspor), Çağdaş Atan (Kayserispor), Andrea Pirlo (Karagümrük), Sedat Ağçay (Ankaragücü), Selçuk İnan (Kasımpaşa), Hakan Keleş (Giresunspor), Nuri Şahin (Antalyaspor), Emre Belözoğlu (Başakşehir).

ÖZEL KONUKLAR:

Fatih Terim, Mustafa Denizli, Ersun Yanal, Yılmaz Vural, Nihat Kahveci, Arda Turan. Ayrıca; Süper Lig futbolcuları, hakemler ve Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Saffet Akyüz.

FUTBOLCULAR:

Cenk Tosun, Alexandru Maxim, Atiba Hutchinson (Beşiktaş), Altay Bayındır, Arda Güler, Enner Valencia, Attila Szalai (Fenerbahçe), Fernando Muslera, Kerem Aktürkoğlu, Bafetimbi Gomis (Galatasaray), Uğurcan Çakır, Abdülkadir Ömür, Bakasetas (Trabzon).