TFF sakat olduğunu duyurmuştu! O isim hakemlik görevini bıraktı!

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) sakat olduğu için Ümraniyespor - Bodrum FK karşılaşmasına çıkmayacağını açıkladığı yardımcı hakem Baran Eraslan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla hakemlik mesleğini bıraktığını duyurdu.

TFF sakat olduğunu duyurmuştu! O isim hakemlik görevini bıraktı!

TFF 1.Lig’in 21.haftasında bugün saat 13.30’da oynanacak olan Ümraniyespor - Bodrum FK maçı öncesi çarpıcı bir gelişme yaşandı. Müsabakada yardımcı hakem olarak görevlendirilen Baran Eraslan, hakkında açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Eraslan’ın sakatlık nedeniyle maçta görev alamayacağını duyurdu.

TFF sakat olduğunu duyurmuştu! O isim hakemlik görevini bıraktı! - Resim : 1
Baran Eraslan

 

TFF SAKAT OLDUĞUNU DUYURDU

TFF'den yapılan açıklama, "Trendyol 1. Lig'de 3 Şubat 2024 tarihinde oynanacak olan Ümraniyespor – Bodrum FK müsabakasının yardımcı hakeminde değişiklik yapılmıştır. Dijital atama ile görevlendirilen yardımcı hakem Baran Eraslan'ın sakatlanması nedeniyle yerine Kemal Elmas atanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurur, hakemimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz” ifadelerine yer verildi.

TFF sakat olduğunu duyurmuştu! O isim hakemlik görevini bıraktı! - Resim : 2

AÇIKLAMA YAPTI, İSTİFA ETTİ

Yaşananların ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Baran Eraslan hakemliği bıraktığını duyurdu. Eraslan, sosyal medya hesabından, "2000 yılında başlamış hakemlik hayatıma bugün itibarıyla nokta koymuş bulunmaktayım. Üzerimde hakkı büyük olan başta ailem olmak üzere tüm hocalarıma, dostlarıma ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hak, hukuk bilmeyen adaletten yoksun büyüklerime de ayrıca teşekkür ediyorum." ifadelerini yazdı.