TFF’de kurullar için kritik toplantı! MHK Başkanı Lale Orta’nın geleceği belli oldu

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetimi, federasyon kurullarını belirlemek için toplantı yapacak. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Lale Orta’nın da geleceği de belli oldu.

TFF’de kurullar için kritik toplantı! MHK Başkanı Lale Orta’nın geleceği belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonunun 22 Haziran’da Ankara’da gerçekleştirdiği seçimli olağan genel kurulda tek aday olarak seçime giren Mehmet Büyükekşi, yeniden başkan seçilmesinin ardından yönetimiyle ilk toplantısını yapacak. 11 Temmuz’da yapılacak olan toplantıda toplantıda başkan vekilleri ve sorumlularını belirlenecek.

TFF’de kurullar için kritik toplantı! MHK Başkanı Lale Orta’nın geleceği belli oldu - Resim : 1

KURULLARDA YER ALACAK İSİMLER SEÇİLECEK

 Büyükekşi yönetiminin görev dağılımının yanı sıra bu toplantı sonucunda Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Tahkim Kurulu, Merkez Hakem Kurulu, Sağlık ve Dış İlişkiler Kurulu ve Temsilciler Kurulu'nu seçecek.

TFF’de kurullar için kritik toplantı! MHK Başkanı Lale Orta’nın geleceği belli oldu - Resim : 2

LALE ORTA’NIN DURUMU

TFF yeni yönetimini en çok Merkez Hakem Kurulu seçimi zorlayacak. Yönetimin, MHK'da değişiklikler yaparak Lale Orta ile devam etmesi bekleniyor. Bu arada yeni yönetim transfer işleri hariç, bölge müdürlükleri dahil bünyesinde bulunan tüm çalışanlarına 11 Temmuz tarihine kadar izin verdi. Öte yandan yönetimin yurt genelinde yeni bir yapılanma içerisine gireceği öğrenildi.