Ünlü oyuncudan ölüm tehdidi! O örgüt üyelerine seslendi

The Flash dizisinin yıldızı dünyaca ünlü oyuncu Ezra Miller, yayınladığı bir video ile Ku Klux Klan örgütüne üye kişileri ölümle tehdit etti. Videoda söylediklerinin çok ciddi olduğunu belirten Miller, sosyal medyada gündem oldu.

Aktör Ezra Miller, sosyal medya hesbaından Ku Klux Klan üyelerini ölümle tehdit ettiği bir video paylaştı. Miller'ın neden böyle bir video çektiği bilinmiyor. Ünlü yıldız, takipçilerine videoyunun şaka olmadığını, ciddiye almaları gerektiğini belirtti.

Ünlü oyuncudan ölüm tehdidi! O örgüt üyelerine seslendi - Resim : 1

Miller'ın çektiği videoda, "Ben Ezra Miller, diğer adımla Bengal Ghouls, Mad Goose Wizard. Bu video, Beulaville halkı için bir mesaj. Merhaba. Her şeyden önce, nasılsınız? Bakın, eğer ölmek istiyorsanız, kendi silahlarınızla kendinizi öldürmenizi öneririm, tamam mı? Aksi takdirde, şu anda tam olarak ne yapıyorsan onu yapmaya devam et. Neden bahsettiğimi biliyorsun. İstediğin buysa senin için yapacağız."

Ünlü oyuncudan ölüm tehdidi! O örgüt üyelerine seslendi - Resim : 2

Oyuncu daha sonra mesajını şöyle tamamlıyor: “Tamam. Yakında görüşürüz, tamam mı? Hoşçakal. "

Miller, paylaştığı videonun yanına ise şu açıklamayı yaptı:

"Lütfen bu videoyu ilgilenecek herkese yayın.Bu bir şaka değil. Ben kendimi bir palyaço olarak görsem de lütfen bana güvenin ve bunu ciddiye alın. Şimdi biraz can kurtaralım tamam mı bebekler? Sizi seviyorum.”

Miller'ın adı, video yayınlandıktan sonra 27 Ocak Perşembe akşamı sosyal medyada trend olmaya başladı ve birçok insan Miller'ın tam olarak ne yapacağını bilmiyor.