Ed Sheeran'dan tarihi Game Of Thornes itirafları: Jon Snow ve Robb Stark ile pisuvarlarda tanıştım

The Shape Of You şarkıcısı ile dünya çapında üne kavuşan Ed Sheeran Game Of Thrones'ta rol aldığı sırada yaşadıklarını hayranları ile paylaştı. "Kit Harrington (Jon Snow) ve Richard Madden (Robb Stark) ile pisuvarlarda tanıştım” diyen Ed Sheeran, neden pisuvar kullanamadığını da itiraf etti.

Ed Sheeran'dan tarihi Game Of Thornes itirafları: Jon Snow ve Robb Stark ile pisuvarlarda tanıştım

30 yaşındaki dev sanatçı Ed Sheeran neden pisuvar kullanmadığını itiraf etti. Ünlü isimlerin de böyle sorunları olduğunu anlatan Ed Sheeran her defasında tanımadığı insanlarca gözetlendiği için artık pisuvara gitmemeye karar vermiş. 

Ünlü isim en insani ihtiyaçlarından birini giderirken pisuvarda yaşadığı saygısızlıklar ve gösterdiği saygıyı nedeni ile böyle bir karar aldığını anlatıyor. Çünkü onu tuvalette gören herkes, cinsel organının peşine düşüyor ve çok rahatsız oluyor. 

Ed Sheeran'dan tarihi Game Of Thornes itirafları: Jon Snow ve Robb Stark ile pisuvarlarda tanıştım - Resim : 1

Kişisel sınırların önemine vurgu yapan Ed Sheeran "Bu kritik sınırlar, pisuvarlarda diğerlerinden uzak durmayı ve daha da önemlisi penislerine bakmamayı içeriyor" diyor.

Ed Sheeran, kendisi işinin derdindeyken çevresindekilerin ise bu şekilde bir gözetlemeye girmeleri nedeni ile pisuvarlardan kaçındığını itiraf ediyor. 

 Ed Sheeran: Jon Snow ve Robb Stark ile pisuvarda tanıştım

Efsane dizi Game Of Thrones'taki aldığı rol sırada dizinin yıldızlarıyla pisuvarda garip bir şekilde tanıştığını da sözlerine ekleyen Ed Sheeran, aynı zamanda spikerin Jon Snow'un seksiliği ile ilgili soruları da geçiştirmeye çalışıyor.

Dizinin yıldızları “Kit Harrington (Jon Snow) ve Richard Madden (Robb Stark) ile pisuvarlarda tanıştım” diyen Ed Sheeran'a "Peki göz attınız mı?" diye soran acar spikere ise 'Hayır!' diye yanıt veriyor.

Tuvaletteki o anlarıı anlatan Ed Sheeran, "Aman tanrım Jon Snow'un yanındayım" dediğini, aynı tepkiyi aynı anda Jon Snow'un da kendisi için verdiğini aktarıyor. 

Spiker Game of Thrones'daki Kit'in karakteri Jon Snow'un fiziğine ve dizinin sevişme sahnelerine övgüler yağdırsa da Ed Sheeran kendi kırmızı çizgilerini çekerek "Benim kuralım, genellikle pisuvarlara gitmemek" diyor. 

Ed Sheeran yaşadığı tuvalet sorununu "20 pisuvar olacak ve bir tanesinin sonunda duracağım ve biri sadece benim cinsel organıma bakmak için yanıma gelecek" sözleri ile açıklıyor ve buna izin vermek istemediğini söylüyor.

Ed Sheeran'ın, Game of Thrones çekimleri sırasında yaşadığı pisuvar kullanamama sorunu nedeni ile bir tuvalet ayrılmıştı. Anca ünlü isim tuvaleti bir uyuşturucu bağımlısına kaptırdığı için diğer yıldızların tuvaletini kullanmak zorunda kalmış ve Game of Thrones dizisinin efsane isimleri ile orada tanışmıştı.