The Walking Dead'in zombi yıldızı Moses J. Moseley'in ölümü ile ilgili yeni gelişme!

The Walking Dead dizisinde Michonne karakterinin zombilerinden birini canlandıran ünlü oyuncu Moses J. Moseley, geçtiğimz günlerde hayatını kaybetmişti. Ünlü oyuncunun bedeni esrarengiz bir şekilde köprüde bulunmuştu. J. Moseley'nin ölümü ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

The Walking Dead'in zombi yıldızı Moses J. Moseley'in ölümü ile ilgili yeni gelişme!

The Walking Dead'in zombi yıldızı Moses J. Moseley'nin ölümü ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. J. Moseley'nin üzerinde kurşun izine rastlanmıştı. Geçtiğimiz günlerde ölüm haberi gelen oyuncunun ailesi, oğullarının öldürüldüğünü iddia etmişti. Son gelişmeye göre, J. Moseley'nin kaçırıldığın ortaya çıktı.

The Walking Dead'in zombi yıldızı Moses J. Moseley'in ölümü ile ilgili yeni gelişme! - Resim : 1

31 yaşındaki yıldız, geçtiğimiz Çarşamba günü Gürcistan'da kurşun yarası ile ölü bir şekilde bulunmuştu. Olayla iligili soruşturma başlatan polis, şüpheli intiharı araştırdı.Musa'nın kız kardeşi Teerea Kimbro, TMZ Gazetesi'ne J. Moseley'nin kaçırıldığını ve birkaç gün sonra öldürüldüğünü iddia etti.

The Walking Dead'in zombi yıldızı Moses J. Moseley'in ölümü ile ilgili yeni gelişme! - Resim : 2

Cesedi bulunmadan önce Pazartesi günü için kayıt yaptırdığını ve o günden beri ortaya çıkmadığını da ekledi. Ünlü oyuncunun ailesi, yerel hastaneleri kontrol ettiler ancak opullarını bulamadılar. Aile, geçen Pazar gününden beri J. Moseley'den haber alamadıklarını söyledi.

The Walking Dead'in zombi yıldızı Moses J. Moseley'in ölümü ile ilgili yeni gelişme! - Resim : 3

Ünlü aktörün menajeri Tabatha Minchew olayla ilgili, "Onunla tanışan herkes onu çok seviyordu. O herkesin gözünde çok parlaktı" diye konuştu.

Moses J. Moseley kimdir?

2013'ten 2015'e kadar Musa, Thw Walking Dead'de Danai Gurira'nın canlandırdığı Michonne karakterinin zombilerinden birini oynadı. Ayrıca 2013'te HBO'nun Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak filminde yer aldı.

The Walking Dead'in zombi yıldızı Moses J. Moseley'in ölümü ile ilgili yeni gelişme! - Resim : 5

2016'dan 2017'ye kadar AMC kanalında yayınlanan bir yapımda Andy karakterini oynayan aktör Jeremy Palko, Twitter'da Moseley'nin fotoğrafını paylaşareak üzüntüsünü şöyle dile getirdi:

"@MosesMoseley'in vefatını duymak kalbimi parçaladı. Kibar ve harika insan, özleneceksin arkadaşım. #TWDFamily"

The Walking Dead'in zombi yıldızı Moses J. Moseley'in ölümü ile ilgili yeni gelişme! - Resim : 6

Moses, geçmişte bir röportajında hayranlarına ne kadar minnettar olduğunu söylemişti. Moses, hayranları için,"Sizi seviyorum hepiniz harikasınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim" demişti.

The Walking Dead'in zombi yıldızı Moses J. Moseley'in ölümü ile ilgili yeni gelişme! - Resim : 7

Moses başka bir röportajında ise: "The Walking Dead'e katılımımın bu kadar önemli olacağını bilmiyordum. Kongrelere gitmek ve hayranlarımla tanışmak benim için büyük bir onurdu."

Oyuncu, ölümünden günler önce, 2022'ye iyimser bir not paylaşmıştı. Yılbaşı gecesinde Instagram'dan yakın tarihteki çalışmalarını kolaj haline getirip paylaşan Musa, yeni yıldan ne umduğunu yazmıştı.

The Walking Dead'in zombi yıldızı Moses J. Moseley'in ölümü ile ilgili yeni gelişme! - Resim : 9

Musa, "Yüceler Yücesi'ne ve bu yılı hayatımın en başarılı yılı olması için yardımcı olan herkese teşekkür etmek istiyorum. 2022'nin daha da iyi olacağını biliyorum. Herkese mutlu, güvenli ve müreffeh bir Yeni Yıl diliyorum! Bu yıl bize istediğimiz her şeyi ve daha fazlasını getirsin!" diye yazmıştı.

Yıldız, Facebook'taki son gönderilerinden birinde annesine ve babasına mutlu yıllar dilemişti.