İki market daha katıldı! Sabit fiyat uygulaması

Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un, dört ulusal zincir marketin genel müdürleri ile bir araya geldiği toplantının ardından sabit fiyat kararı alan marketlere Migros ve CarrefourSA da katıldı.

İki market daha katıldı! Sabit fiyat uygulaması

Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un, 26 Aralık 2022'de Türkiye'de en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin genel müdürleri ile bir araya geldiği toplantıda etiket fiyatları masadaydı.

Bakan Muş'un bahsi geçen toplantıda etiket fiyatları ile ilgili uyarılarda bulunduğu kaydedildi.

Toplantının ardından sabit fiyat uygulamasına geçen Şok'un ardından Migros, Ocak ayı için sabit fiyat ve sürekli indirim kampanyası başlatıldığını açıkladı. Sabit fiyat ve indirim uygulamasına CarrefourSA da katıldı.

Ne olmuştu?

Bakan Muş'un görüşmesinin ardından Şok, Ocak ayı boyunca 1000 üründe sabit fiyat uygulamasına geçti.

Migros'tan konuya ilişkin yapılan açıklamada da 419 temel ihtiyaç ürünlerinde sabit fiyat, 3 binden fazla üründe sürekli indirim, 23 farklı ürün ailesinden tüm ürünlerde yüzde 25 ile yüzde 50 arasında indirimler uygulandığı bildirildi.

CarrefourSA da katıldı

Ocak ayında 20 bin üründe yüzde 20'den yüzde 40'a varan indirimlerin olacağını duyuran CarrefourSA şu açıklamayı yaptı:

CarrefourSA olarak, "Doğrusu CarrefourSA'da" ana sloganımız kapsamında, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini anlayıp, doğru üreticiden, doğru ürünü temin ederek, doğru hizmet anlayışı ile farklılaşmaya ve en önemlisi tüm bunları "doğru fiyat" stratejisiyle sunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda ocak ayında gıda ve gıda dışı ürün kategorilerinde 20 bin üründe %20'den % 40'a varan indirimler uygulayacağız. CarrefourSA olarak 85 milyon için Doğrusu CarrefourSA'da diyerek sadece 1 ay değil yıl boyunca farklı kampanyalarla müşterilerimize doğru ürünü doğru fiyatlarla sunmaya devam edeceğiz..