Ticaret Bakanı'na kaçak çay ikramı! “Bakanın yanında söylenir mi bu ya”

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir ile seçim çalışması kapsamında ilçedeki esnafları ziyaret etti. Bakan Bolat’ın ziyareti sırasında, ilginç bir diyalog yaşandı. Bakan Bolat, çay davetini kabul ettiği esnaf tarafından “Çayım kaçaktır” sözleriyle karşılandı. Esnafın ifadeleri üzerine Belediye Başkanı Bünyamin Demir de “Bakanın yanında söylenir mi bu ya” sözleriyle esnafı uyardı. Sosyal medyada paylaşılan o anlar kısa sürede gündem oldu.

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında, Ticaret Bakanı Ömer Bolat da İstanbul Güngören'de, yeniden aday gösterilen Belediye Başkanı Bünyamin Demir ile ilçedeki esnafları ziyaret etti. Bakan Bolat’ın ziyareti sırasında sosyal medyada büyük yankı uyandıran bir an da yaşandı.

“ÇAYIM KAÇAKTIR”

Ziyaretleri sırasında Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ı gören bir esnaf, bakana ve beraberindeki heyete çay davetinde bulundu. Bakan Bolat da çayın sıcak olduğunu öğrenince esnafın  davetini kabul edip dükkana girdi.

Bakanın dükkana adım atmasıyla birlikte esnaf, “Çayım kaçaktır ama onu söyleyeyim” dedi. Hem şaşırtan hem gülümseten o sözlerin ardından Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir de "Bakanın yanında bu söylenir mi ya?” diyerek esnafa tepki gösterdi. Sosyal medyada paylaşılan o anlar kısa sürede gündem oldu.