TikTok fenomeni kıyafeti yüzünden uçağa alınmadı

Dünyanın en özgür ülkeleri arasında gösterilen Amerika'da kıyafet seçimleri gündeme gelmeye başladı. Kıyafet seçimi yüzünden uçağa alınmayan genç kız ağlayarak video paylaştı.

TikTok fenomeni kıyafeti yüzünden uçağa alınmadı

Alaska Havayolları'nda bileti bulunan Sierra Steadman isimli TikTok kullanıcısı giydiği büstiyer nedeniyle uçağa alınmadı. Aldığı tepki karşısında neye uğradığını şaşıran Sierra, paylaştığı videoda gözyaşları içinde yaşadığı durumu aşağılayıcı olarak tanımladı.

Geçtiğimiz günlerde Sierra Steadman isimli bir TikTok kullanıcısı, Alaska Havayolu ile uçarken bir uçuş görevlisinin onu uçaktan indirmekle tehdit ettiğini anlatan bir video paylaştı.

TikTok fenomeni kıyafeti yüzünden uçağa alınmadı - Resim : 1

TikTok videosuna Sierra, "Kendimi hiç bu kadar aşağılanmış, utanmış, kızgın ya da üzgün hissetmemiştim" notunu düştü. Genç kadının yaşadıklarını anlattığı sırada gözyaşlarına hakim olamaması tepkilerin büyümesine neden oldu.

Uçaklarda da bir kıyafet kodu olduğunu ve bunu bilet alındığında otomatik olarak kabul ettiğini söyleyen bir yoruma cevap verdiği bir videoda yaşadığı olayları detaylandırmaya devam eden Sierra, daha koltuğuna bile oturmadan durdurulduğunu söyledi.