Tinder'dan tanıştığı adam yatağının ortasına...

Tinder üzerinden tanıştığı bir adamla kendi yatağında ilişkiye girdiklerini anlatan kadın kötü bir koku aldığını, adamın yatağına tuvaletini yaptığını öğrenince geçirdiği şoku TikTok üzerinden anlattı. Kadının paylaşımı kısa sürede milyonlarca kez görüntülendi.

Tinder'dan tanıştığı adam yatağının ortasına...

TikTok'ta bir kullanıcı en utanç verici flörtünü anlattı. Anlattıklarıyla mide bulandıran kadın kısa sürede milyonlarca görüntülendi.

Tinder üzerinden tanıştığı bir adamla kendi yatağında ilişkiye girdiklerini anlatan kadın kötü bir koku aldığını söyledi ve olayı şu şekilde anlattı:

 "18 yaşındayken Tinder'da tanıştığım beyaz, zengin bir çocuğu evime davet ettim. Çok aptaldım... İlişkiye girmeye hazırlanken birden çok pis bir koku geldi kedimden geldiğini düşündüm. Etrafıma bakındım sonra kokunun kendisinden geldiğini söyledi.

Resmen yatağıma tuvaletini yapmış adam. Korkunç pisliğini bırakmadan önce duş alıp alamayacağını sordu. Kirli çarşafları koyması için çöp poşeti verdim o ise  "Havlu var mı?" diye sordu. Bende "tuvaletinin geri kalanını yapman için mi?" diye cevap verdim. 

Çarşafları koyması için bir çöp torbası bıraktım. O da olmadı... Eldiven takıp temizlemek zorunda kaldım. Duştan çıktı, giyindi yanıma oturdu bir şeyler içelim mi? diye sordu utanmadan. Bende evimden gönderdim. Bu büyülü Tinder çocuğu geldi, çarşaflarımı s****, beni engelledi."