Titan Saadet Zinciri'nin kurucusu Kenan Şeranoğlu'ndan tv100'e özel açıklamalar: Dilan Polat ve diğer fenomenler hakkında ne düşünüyor?

Lüks yaşam paylaşımları, fon vurgunları ve yeni nesil ‘saadet zincirleri’ derken akla hep tüm bu olayların başlangıcında sistemi Türkiye’yi ilk kez getiren Kenan Şeranoğlu geliyor. Titan Saadet Zinciri kurucusu Şeranoğlu tv100 muhabiri Devrim Tosunoğlu’na verdiği röportajda futbolcuların ve iş insanlarının isminin karıştığı fon vurgunu ile sosyal medya fenomenlerinin herkesin gözü önünde yaşadığı lüks hayatlarına ilişkin tv100 muhabiri Devrim Tosunoğlu'na önemli açıklamalar yaptı.

Titan Saadet Zinciri’nin kurucusu Kenan Şeranoğlu, fon vurgunu ve Çiftlik Bank gibi saadet zincirleri olayları gündemdeyken sürekli akla gelen isimlerin başında geliyor.

Akıllara durgunluk veren dolandırıcılık olayları gündemdeki yerini korurken 1990’lı yıllarda Türkiye’ye gelen ve burada Titan zincirini kuran Şeranoğlu’nun kurduğu sistemle kısa sürede vergi rekortmeni oldu, lüks ve şaşaalı hayatıyla dikkat çekerek sistemine binlerce kişiyi dahil etti.

Ardından şikayetler ve açılan dava ile beraber cezaevine girdi ve 25 yıl hapis cezası aldı. O günlerden geriye bir tek ‘meşhur ceketi’ kalan Şeranoğlu son günlerde gündemi meşgul eden fenomenlerin lüks yaşamı ve futbolcularla iş insanlarının da adını karıştığı fon vurgununa ilişkin tv100 muhabiri Devrim Tosunoğlu’na önemli açıklamalar yaptı.

"SAKIP SABANCI BENİ UYARMIŞTI"

Röportajında kurduğu saadet zinciriyle çok para kazandığını söyleyen Şeranoğlu, rahmetli ünlü iş insanı Sakıp Sabancı'nın kendisini "lüks yaşamla" ilgili uyardığını söyledi.

İŞTE O RÖPORTAJ: