TOD TV platformuna üye nasıl olunur? TOD TV ücretsiz üyelik nasıl yapılır?

Deprem nedeniyle spor camiasında yapılan kampanyada Süper Lig maçları şifresiz olarak TOD TV’den izlenebilecek. Futbolseverler TOD TV ile ilgili bilgileri merak ediyor. Peki, TOD TV platformuna üye nasıl olunur? TOD TV ücretsiz üyelik nasıl yapılır? TOD TV nedir, nasıl üye olunur? TOD TV'de maçlar ücretsiz mi? TOD TV kimin? İşte detaylar…

TOD TV platformuna üye nasıl olunur? TOD TV ücretsiz üyelik nasıl yapılır?

Süper Lig maçları şifresiz olarak yayınlanacak. Deprem nedeniyle yapılan kampanya kapsamında maçların şifresiz ve ücretsiz yayınlanacağı duyurulmuştu. BeIN Media Group tarafından kullanıma sunulan dijital içerik platformu TOD TV'de, Süper Lig maçları 15. haftaya özel ücretsiz izlenebilecek. Peki, TOD TV platformuna üye nasıl olunur? TOD TV ücretsiz üyelik nasıl yapılır?

TOD TV NEDİR, NASIL ÜYE OLUNUR?

TOD TV, dijital içerik platformu olarak kuruldu. Kurulum ve taahhüt olmadan izleme imkanı sunan dijital platforma üye olmak gerekiyor. Sitede bulunan spor ve eğlence paketlerinden size en uygun olanını seçerek, satın alıp kurulum olmadan hemen izlemeye başlayabilirsiniz.

ÜCRETSİZ SÜPER LİG MAÇLARI NASIL İZLENİR?

TOD TV üzerinden ücretsiz Süper Lig paketiniz ile web, cep, tablet, Smart TV, Apple TV ve Android TV’lerde izleme yapabilirsiniz.