TOGG'un fiyatı belli oldu mu? TOGG CEO'su açıkladı!

Gemlik’teki üretim üssünün bugün faaliyete geçmesiyle seri üretime başlanacak olan TOGG'un CEO’su Gürcan Karakaş fiyat tartışmalarına son noktayı koydu. Karakaş TOGG'un trafiğe çıkma tarihinin Mart'ın sonu olarak belirlediklerini ifade etti.

TOGG'un fiyatı belli oldu mu? TOGG CEO'su açıkladı!

Gemlik’teki üretim üssünün bugün faaliyete geçmesiyle seri üretime başlanacak olan TOGG'un CEO’su Gürcan Karakaş fiyat tartışmalarına ilişkin açıklamasında dünyada hiçbir şirketin 5-6 ay öncesinden fiyat belirlemesinin mümkün olmadığını, TOGG için de henüz fiyatın belirlenmediğini söyledi.

TOGG'un trafiğe çıkma tarihini Mart'ın sonu olarak belirlediklerini ifade eden Karakaş açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Bizim şu ana kadarki yaklaşımlarımızda ticari sırdan çıkan her adımı biz sosyal medya üzerinden hep paylaştık. Dün de renklerimizi paylaştık. Renklerimizle de Türkiye’yi temsil ediyoruz.

Bugün de geldiğimiz noktada ticari sırdan çıkan noktaları sizinle paylaşacağız. Bizim yaşam alanı olarak tanımladığımız bu yaşam alanını bize akıllı cihazımızın içine ekliyoruz. 300’e yakın start-up inceledik.1 9 tanesi ile el sıkıştık dış dünyayı biz size getireceğiz siz gitmeyeceksiniz.

Akıllı cihazdan bahsetmiştik. Küresel boyutta rekabet edebileceğinden bahsettik. Biz bunları adım adım hayata geçirdik. Bugün Gemlik Kampüsümüzde, teknoloji kampüsümüzde seri imalata hazırlığımızın, ilk araçların banttan indiği güne geldik. Peki biz buraya neden kampüs diyoruz arkadaşlar? Bunu izah etmek isterim. Her şeyden önce burası otomobilden fazlasıysa bir akıllı cihaz ekosistem merkezi ise o zaman zaten bir üretim, imalat merkezi olamaz. Dolayısıyla biz burada mühendisliğimizi, prototiplerimizi, tasarımlarımızı… Her şeyi bir açtı altında yapabildiğimiz, yapabileceğimiz bir kampüs olarak görüyoruz.

TOGG'un fiyatı belli oldu mu? TOGG CEO'su açıkladı! - Resim : 1