TOGG ön sipariş ne zaman başlayacak? TOGG ön sipariş nasıl verilir, TOGG NFT açık arttırmasına katılım nasıl sağlanır?

Türkiye'nin yerli otomobili Togg için heyecanlı bekleyiş devam ederken Togg'un ön sipariş süreciyle ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Togg'un ön sipariş döneminde teslimat önceliğini belirleyecek çekiliş için NFT açık arttırmasına katılmak gerekiyor. Peki, TOGG ön sipariş ne zaman başlayacak? TOGG ön sipariş nasıl verilir, TOGG NFT açık arttırmasına katılım nasıl sağlanır? TOGG ön sipariş için çekiliş başvurusu nasıl yapılır? TOGG siparişi verme adımları!

TOGG ön sipariş ne zaman başlayacak? TOGG ön sipariş nasıl verilir, TOGG NFT açık arttırmasına katılım nasıl sağlanır?

Yerli otomobil Togg’un ön sipariş dönemi için açıklama geldi.  Togg'un ön sipariş döneminde teslimat önceliğini belirleyecek çekiliş için NFT açık arttırması yapılacak.

TOGG ÖN SİPARİŞ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

 Yapılan açıklamada NFT açık artırmasının ileri bir tarihte gerçekleştirileceği belirtildi.

Togg'un Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre, Togg için ön sipariş dönemi sona erdiğinde 2023 yılı içinde akıllı cihazı teslim almaya hak kazananları ve hak kazananlar arasında teslimat önceliğini belirleyecek bir çekiliş yapılacak. 

Kullanıcıların yoğun ilgisiyle 5 Şubat'ta başlayan ancak Türkiye'yi sarsan deprem felaketlerinden sonra durdurulan NFT açık artırması ileri bir tarihte gerçekleştirilecek. NFT açık artırmasıyla satışa sunulacak 100. Yıl Özel Seri Koleksiyonu öncelikli teslimat kapsamından çıkarılarak 29 Ekim'de kullanıcılar ile buluşturulmaya başlanacak. 

Bu gelişmeler ışığında ön sipariş yöntemlerinden biri olarak duyrulan YeniLig yarışması da iptal edildi.

TOGG ÖN SİPARİŞ İÇİN ÇEKİLİŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Togg için ön sipariş hakkı 3 farklı yöntemle sunulacak. Togg akıllı cihazlarına ön sipariş hakkı, NFT Açık Artırması, YeniLig Yarışması ve çekiliş yöntemleriyle kullanıcılarla buluşacak. Togg'un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "NFT Açık Artırması, YeniLig Yarışması, çekiliş. 2023 yılında teslim edilecek Togg akıllı cihazlarına ön sipariş hakkı, 3 farklı yöntem ile kullanıcılarımızla buluşacak. Yakında, sırasıyla Togg Trumore'da!" ifadelerine yer verildi. Togg akıllı cihaza ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması Trumore uygulamasında başlayacak. NFT satın alan kullanıcılar, ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkı kazanacak.