TOGG'a ilk zam yapıldı... TOGG fiyatları güncellendi... TOGG alacaklar yeni fiyatlara bakıp ona göre parasını ayarlamalı

Türkiye'nin Otomobili Togg'un T10X modelinin fiyatlarına ilk zam yapıldı. Satın almak isteyen vatandaşlar 1 milyon 207 bin TL'yi gözden çıkarmalı. Togg'dan yapılan bir açıklama ise vatandaşların yüreğine su serpti.

TOGG'a ilk zam yapıldı... TOGG fiyatları güncellendi... TOGG alacaklar yeni fiyatlara bakıp ona göre parasını ayarlamalı

Tüm Türkiye'nin heyecanla beklediği TOOG 12 Nisan 2023 tarihinde fiyatıyla birlikte resmen açıklandı ve ön siparişler ile satılmaya başlandı. Trumore uygulaması üzerinden satışlarına başlanan Türkiye'nin doğuştan elektrikli otomobili Togg'un fiyatlarında ara zam güncellemesi yapıldı. Nisan ayında 953 bin TL'den başlayan T10X fiyatları %27 oranında artış gösterdi.

Yapılan yıl ortası zammı sonrası en az donanıma sahip Togg T10X'in fiyatı 1 milyon 207 bin TL'ye çıktı. Zam haberi müşterilere gönderilen bir mail ile duyuruldu.

"HAZİRAN AYINDA ESKİ FİYAT GEÇERLİ OLACAK"

Müşterilere gönderilen mailde haziran ayı için teslimatı planlanan ancak işlemleri tamamlanmamış araçlar için eski fiyatların geçerli olacağı belirtilerek şu ifadeler kullanıldı:

"Değerli Kullanıcımız,

Son dönemde küresel boyutta tedarik zincirinde yaşanan maliyet etkileri ve finansal gelişmelerin ülkemizde yerli üreticileri de etkilemeye başlaması nedeniyle biz de fiyatlarımızı düzenlemek durumunda kaldık.

Yeni fiyat listemiz 5 Temmuz 2023 tarihinden itibaren teslim edilecek akıllı cihazlarımız için geçerli olacaktır.

Teslimatının en geç Haziran ayında gerçekleşmesi planlanan ancak satış işlemleri tamamlanmamış siz kullanıcılarımızın T10X’lerinin fiyatı zamdan etkilenmeyecektir.
Konuyu bilginize sunarız."

GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Togg.com.tr'de yer alan bilgiye göre yeni fiyatlar açıklandı ve araçların fiyatları önemli ölçüde yükseldi. İşte güncellenen Togg T10X fiyatları:

  • T10X V1 RWD Standart Menzil: 1.207.000 TL
  • T10X V2 RWD Standart Menzil: 1.307.000 TL
  • T10X V2 RWD Uzun Menzil: 1.537.000 TL