Tokat'ta doğanın süper istilacısı bir kez daha ortaya çıktı. Türkiye'de peş peşe ortaya çıkmasının sırrı ne. Hiç iyi değil

Tokat'ta doğanın süper istilacısı bir kez daha ortaya çıktı. Son zamanlarda Türkiye'de sayıları gittikçe artan ve her şehirden birer birer fırlayan istilacı tür bu sefer Tokat'ın kent merkezine kadar indi.

Doğanın süper istilacısı tekrar Tokat'ta ortaya çıktı. Son zamanlarda ülkenin dört bir yanında fırlayan istilacı türün peş peşe çıkmasının sırrı ise bilinmiyor. 

AÇ KALAN DOMUZ KENT MERKEZİNE KADAR İNDİ

Aç kaldığı düşünülen yaban domuzu, Tokat Sanayi Bölgesine indi. O anları cep telefonu kamerasıyla kayda alan Ahmet Demirdağ, ilginç görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaştı. Demirdağ, aracıyla yol kenarında seyir halindeyken karşılaştığı olay, doğaya dair ilginç anların yaşandığı bir anıya dönüştü.

Demirdağ'ın kamerasına yansıyan görüntülerde, aç kalan yaban domuzu Organize Sanayi Bölgesine doğru koşarken, hayretli bakışları dikkat çekti.

Bir süre koştuktan sonra dağaya doğru yönelen yaban domuzu gözlerden kayboldu.

Tokat'ta doğanın süper istilacısı bir kez daha ortaya çıktı. Türkiye'de peş peşe ortaya çıkmasının sırrı ne. Hiç iyi değil - Resim : 1