İstanbul TOKİ isim listesi belli oldu! TOKİ İstanbul kuraları ne zaman çekilecek, ertelendi mi? İşte reddedilenler ve kuraya hak kazananlar tam liste!

TOKİ duyurdu! Milyonlar bekliyordu ve belli oldu. TOKİ İstanbul konut başvurusu kabul edilenler ve iptal edilenler listesi açıklandı. Toplu Konut İdaresi'nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan TOKİ İstanbul başvurusu kabul edilenler ve reddedilenler isim listesi merak ediliyor. Peki, TOKİ İstanbul kurası ne zaman çekilecek? TOKİ İstanbul kuraya katılacak isim listesi belli oldu mu? İşte, TOKİ İstanbul başvurusu kabul edilenler ve reddedilenler isim listesi…

İstanbul TOKİ isim listesi belli oldu! TOKİ İstanbul kuraları ne zaman çekilecek, ertelendi mi? İşte reddedilenler ve kuraya hak kazananlar tam liste!

TOKİ açıkladı! TOKİ tarafından yapılacak sosyal konutların İstanbul ayağında kuraya hak kazananlar ve başvurusu reddedilenler listesi, Toplu Konut İdaresi tarafından resmen duyuruldu. TOKİ’nin başlattığı 'İlk Evim İlk iş Yerim' projesi kapsamında 2+1 ve 3+1 konutun hak sahiplerinin belirleneceği TOKİ İstanbul kura çekimi tarihi merak edilirken ertelenip ertelenmeyeceği de merak konusu oldu. Milyonlar, TOKİ İstanbul başvurusu kabul edilenler ve reddedilenler isim listesini araştırıyor. Peki,  TOKİ İstanbul kurası ne zaman çekilecek? TOKİ İstanbul kuraya katılacak isim listesi belli oldu mu? İşte, TOKİ İstanbul kurası hakkında merak edilenler…

TOKİ İSTANBUL KONUT BAŞVURUSU REDDEDİLENLER AÇIKLANDI!

TOKİ’nin resmi internet sitesi üzerinden TOKİ İstanbul başvurusu kabul edilmeyenlerin isim listesi yayınlandı. Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa edilecek sosyal konutlar için başvurusu reddedilenler belli oldu.

REDDEDİLENLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN 

TOKİ İSTANBUL BAŞVURUSU KABUL EDİLENLER LİSTESİ YAYINLANDI

TOKİ’nin İstanbul Avrupa Yakası'nda bulunan Arnavutköy, Başakşehir, Esenler ilçelerinde başvurusu kabul edilenlerin isimleri açıklandı.

BAŞVURUSU KABUL EDİLENLERİN LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN 

BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ŞEHİT VE GAZİ BAŞVURULARI İÇİN TIKLAYIN 

BAŞVURULARI KABUL EDİLEN ENGELLİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN 

BAŞVURUSU KABUL EDİLEN EMEKLİ LİSTESİ

TOKİ KURALARI ERTELENDİ Mİ, NE ZAMAN YAPILACAK?

Depremler nedeniyle TOKİ kura çekilişleri ertelendi. 7-14 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek olan İzmir, Afyonkarahisar, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ kura çekilişlerinin deprem nedeniyle ertelendiği açıklandı.

İSTANBUL TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN YAPILACAK?

TOKİ İstanbul kura çekimi; Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla ve Silivri ilçelerinde toplamda 50 bin konutu kapsıyor.

Henüz İstanbul TOKİ kura çekim tarihi belli olmadı. TOKİ’den açıklama geldiğinde haberimizde olacak.

TOKİ KURA SONUCU SORGULAMA NASIL YAPILIR?

81 ilde kuralar noter huzurunda çekiliyor. Dijital ortamda bu kurallar canlı yayınlanıyor. Noter huzurunda kuralar çekiliyor ve hak sahipleri belirleniyor. TOKİ’nin internet sitesinden de isim listeleri açıklanıyor.

TOKİ KURA SONUCU SORGULAMASI İÇİN TIKLAYINIZ