Tolga Çevik bakın hangi markanın reklam yüzü oldu!

Tolga Çevik, o markanın reklam yüzü oldu. Kampanyanın ilk filmi "11.11 İndirim Şov" 27 Ekim'de ekranlara gelecek.

Tolga Çevik bakın hangi markanın reklam yüzü oldu!

Tolga Çevik, bir online alışveriş sitesinin reklam yüzü oldu. Çevik'in yer alacağı reklam kampanyasının ilk filmi "11.11 İndirim Şov" 27 Ekim'de ekranlarda olacak.

İnternet satış sitesinin Girişim Lideri İzi Adato gerçekleştirilen imza töreninde, “Geride bıraktığımız 7 yılda müşterilerimize yeni bir alışveriş deneyimi sunmak ve KOBİ'lerimizi desteklemek için sektörde pek çok yeniliğe öncülük ettik. Bundan sonraki projelerimizin iletişim çalışmalarında tüketici ve iş ortaklarımızla aramızdaki bağı kuvvetlendireceğine inandığımız değerli oyuncu Tolga Çevik'le uzun soluklu bir iş birliğine imza attık" diye konuştu.

Tolga Çevik de sitenin, pandemiyle birlikte evdeki herkese hitap eden bir platform haline geldiğini söyleyerek şöyle devam etti: Örneğin bizim evde pandemi öncesinde elektronik alışverişi eşim yapıyordu. Bu süreçte benim dijital dünyaya girişim de 10 yıl öne çekildi."

"Teaser" filmi 27 Ekim'de ekranlarda yerini alan kampanyanın devam filmleri 11.11'e kadar sürecek. Reklam filminde Tolga Çevik, Zeki karakteriyle aile babasını canlandıracak.