Tom Cruise yaşlanmıyor

Yaşlanmayan aktör Tom Cruise'un yeni filminin fragmanı yayınlandı. 1986 yılında çekilen filmin devamı olan yeni filmde tek değişen tarihler oldu. Ünlü oyuncunun 30 yıl geçmesine rağmen ne yüzünden ne de fiziğinden hiçbir şey değişmediği görüldü.

Tom Cruise yaşlanmıyor

60’ına merdiven dayayan dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise yıllara meydan okuyor. Ünlü oyuncu Tom Cruise şöhret olduğu yıllardaki ilk görüntüsünü aynen koruyor. 

Öylesine fit ki filmlerinde dublör bile kullanmıyor. Aksiyon sahnelerinde bizzat kendisi oynayan ünlü oyuncu ne kilo alıyor ne de veriyor.

20’li yaşlardaki kilosunu koruyan oyuncu istese o zaman giydiği kıyafetleri bile tekrar giyebilmeyi başaracak durumda. Yaşlanmayan aktörün beden ölçüleri de gençlik yıllarıyla birebir aynı.

Curise’un yeni filmindeki görüntüsünü de bunun en güzel kanıtı.

Ünlü oyuncu 1986 yılında Top Gun isimli filmde rol almıştı. Efsane filmin devamı olan Top Gun: Maverick’in ismiyle tekrar çekildi. Başrol yine Tom Cruise’a verildi.

Büyük ilgi gören filmi fragmanı yayınlandı. Fragman Tom Cruise’a bir kez daha hayran bıraktı.

Aradan yıllar geçmesine rağmen ünlü oyuncunun hiç değişmediği görüldü. Yaşlanmayan aktörün gençlik sırrı bir kez daha merak konusu oldu.