Tom Cruise'dan dikkat çeken destek çağrısı

Görevimiz Tehlike serisinin başrol oyuncusu Tom Cruise, film 12 Temmuz'da vizyona girmeden önce dikkat çeken bir çağrıda bulundu.

Tom Cruise'dan dikkat çeken destek çağrısı

Tom Cruise, bu yaz sinema salonlarına gelecek olan filmlere seyirci desteği istedi.

60 yaşındaki Amerikalı yıldız, "Görevimiz Tehlike" yönetmeni Christopher McQuarrie ile birlikte yaz filmleri "Indiana Jones and the Dial of Destiny", "Barbie" ve "Oppenheimer"ı izleyeceklerini söyledi.

"BU YAZ SİNEMALAR HARİKA FİLMLERLE DOLACAK"

Instagram paylaşımında, "Bu yaz sinemalar harika filmlerle dolacak" diyen Cruise, "Bunlar, beyazperdede görmek için sabırsızlandığımız filmlerden sadece birkaçı" ifadesini kullandı.

Indiana Jones'un 40'ıncı yılı ve sinema tarihinin en ikonik karakterlerinden birini yaratması nedeniyle Harrison Ford'u kutlayan Cruise, "Bize sayısız saatlerce keyif verdin" diye yazdı.

Cruise, sözlerini, "İki filmi birden seviyorum. Christopher Nolan'ın Oppenheimer'ı ve Greta Gerwig'in Barbie'sinin olduğu bir filmden daha bomba etkili (veya daha pembe) film olamaz" diye bitirdi.

Beşinci "Indiana Jones" filmi bu hafta sonu vizyona girerken, "Oppenheimer" ve "Barbie" ise 21 Temmuz'da seyirciyle buluşacak.

YENİ FİLM 12 TEMMUZ'DA VİZYONDA

Tom Cruise'un merakla beklenen aksiyon filmi Görevimiz Tehlike'nin yedincisi "Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm" de 12 Temmuz'da sinemalarda olacak.

Filmin başrollerinde Cruise'un yanı sıra Rebecca Ferguson, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Vanessa Kirby ve Simon Pegg gibi isimler yer alıyor.

GİŞE REKORU KIRMASI BEKLENİYOR

"Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm" filminin bu yazın en yüksek hasılat elde eden filmlerden biri olması bekleniyor. Oyuncunun son filmi "Top Gun: Maverick", 1,49 milyar dolar ile 2022 yılının en çok hasılat elde eden 11'inci filmi olmuştu.

Görevimiz Tehlike'nin bu hasılata ulaşamayacağı ama son Görevimiz Tehlike (Mission: Impossible - Fallout) filmini geçeceği tahmin ediliyor. (NTV)