Tom Cruise'dan Görevimiz Tehlike 7'nin gösterimi öncesi dikkat çeken açıklama

Oscar'ı oyuncu Tom Cruise, merakla beklenen Görevimiz Tehlike 7 filminin vizyona girmesine kısa süre kala emeklilik planıyla ilgili konuştu.

Tom Cruise'dan Görevimiz Tehlike 7'nin gösterimi öncesi dikkat çeken açıklama

ABD'li oyuncu Tom Cruise'un başrolde oynadığı merakla beklenen aksiyon filmi Görevimiz Tehlike'nin yedincisi "Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm" ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

3 Temmuz'da 61 yaşına giren yıldız, emeklilik planı hakkında konuştu. 

Cruise, kendini Hollywood efsanesi Harrison Ford'a benzetti.

Şu sıralar "Indiana Jones ve Kader Kadranı" filmiyle gündemde olan 80 yaşındaki Harrison Ford, emekli olmayı düşünmediğini söylemişti.

Oyuncu, "Harrison Ford bir efsane. Umarım ben de onun gibi devam edebilirim. Ona yetişmek için hala 20 yılım var" dedi.

Hayranlar, oyuncunun bu yorumundan kendisinin 80 yaşına kadar filmlerde rol alacağı mesajını aldı.

SON FİLMİ HASILAT REKORU KIRMIŞTI

"Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm" filminin bu yazın en yüksek hasılat elde eden filmlerden biri olması bekleniyor.

Oyuncunun son filmi Top Gun: Maverick, 1,49 milyar dolar ile 2022 yılının en çok hasılat elde eden 11. filmi olmuştu.

Görevimiz Tehlike'nin bu hasılata ulaşamayacağı ama son Görevimiz Tehlike (Mission: Impossible – Fallout) filmini geçeceği tahmin ediliyor.

"SİZE YAŞATMAK İÇİN HEP SAVAŞACAĞIM"

Öte yandan, yedinci kez Ethan Hunt karakterini canlandıran Tom Cruise, "Küçük yaştan beri hayalim filmler yapmak ve seyahat etmekti. Turist olarak değil, o dünyada çalışmak ve kültürlerini anlamak istiyordum. Filmlerim sayesinde bunu yapabiliyorum. Bu inanılmaz bir ayrıcalık. Size bunu yaşatmak benim tutkum. Sinema ve bu deneyimi size yaşatmak için hep savaşacağım" ifadelerini kullandı.

Filmde, insanlık için risk oluşturan tehlikeli silahların kötü niyetli kişilerin eline geçmemesi için mücadele eden ajan Ethan Hunt’ın hikayesi anlatılıyor.

Film, 14 Temmuz'da vizyona girecek. (NTV)