Töre cinayeti! 2 genç böyle bulundu

Kırşehir'de 2 gündür haber alınamayan genç, kız arkadaşıyla birlikte ölü bulundu. Diyarbakırlı ailenin kızları ve birlikte kaçtığı genç adamı öldürerek çukura gömdüğü öne sürüldü.

Töre cinayeti! 2 genç böyle bulundu

Gelen bir son dakika haberine göre; Kırşehir'in Kaman ilçesinde kayıp olarak aranan genç, kız arkadaşı ile dağlık arazide öldürülerek gömülmüş bulundu. Birlikte yaşadıkları öğrenilen genç sevgililerin ''töre'' kurbanı olduğu iddia edildi. Diyarbakırlı ailenin kızları ve birlikte kaçtığı genç adamı öldürerek çukura gömdüğü öne sürüldü.

Edinilen bilgiye göre, İlçe merkezinde yaşayan O.Ç'nin (25) ailesi, oğullarından 2 gündür haber alamayınca jandarma ekiplerinden yardım istedi. Ailenin, oğullarının 2 aydır birlikte yaşadığı V.İ'nin (24) Bayramözü köyündeki yakınlarından şüphelendiklerini anlatmaları üzerine ekipler, bu köyde çalışma başlattı.

Ekipler, Dağbaşı mevkisinde O.Ç. ve V.İ'yi, tabancayla öldürüldükten sonra çukura gömülmüş buldu. Cesetler, incelemenin ardından hastane morguna gönderildi. Kadının yakınlarından 5 kişinin gözaltına alındığı, iki firarinin de arandığı bildirildi.