Tottenham Leicester canlı izle

Tottenham Leicester İngiltere Premier Lig maçında karşı karşıya geliyor. Tottenham Leicester maçı S Sport Plus şifresiz canlı izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. İşte, Tottenham Leicester şifresiz canlı maç izleyebileceğiniz link...

Tottenham Leicester canlı izle

Tottenham Leicester İngiltere Premier Lig mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Tottenham Leicester maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

TOTTENHAM LEİCESTER MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 16:00'da başlayan müsabaka S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebilir.

TOTTENHAM LEİCESTER CANLI İZLE

İşte Tottenham Leicester maçı canlı izleyebileceğiniz link...

Tottenham Leicester mücadelesinde Jon Moss düdük çalıyor.

Tottenham'da; Matt Doherty, Sergio Reguilon, Japhet Tanganga ve Oliver Skipp sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek.

Leicester'da; Ryan Bertrand ve Wilfred Ndidi sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek. Eldin Jakupovic'in durumu ise şüpheli.

Leicester ile oynadığı son 10 Premier Lig maçının yedisini kazanan Tottenham (3M), daha önceki 21 karşılaşmada aynı sayıda galibiyet almıştı (5B 9M).

Tottenham'a konuk olduğu son lig maçını 2-0 kazanan Leicester, Ekim 1999'dan bu yana üst üste iki ziyaretinden galip dönemiyor.

Deplasmanda oynadığı son 11 Premier Lig maçının sadece birini kazanabilen Leicester (4B 6M), tek galibiyetini Burnley'yi 2-0 mağlup ederek aldı.

Bu sezon skor avantajı yakaladığı Premier Lig maçlarında 19 puan kaybeden Leicester daha önce sadece üç lig sezonunda bu şekilde daha fazla puan bıraktı: 1999/2000 (21), 2003/04 (28) ve 2017/18'de (20).

Tottenham forveti Harry Kane'nin kariyerinde en fazla resmi maç golü attığı rakibi Leicester (17 maçta 18 gol)