Tottenham - Manchester United CANLI MAÇ İZLE

Premier Lig, korana virüsü arasının ardından yeniden başladı. Zorlu maçta Tottenham ile Manchester United karşılaşıyor. Saat 22:15'te başlayan müsabaka S Sport'tan canlı olarak yayınlanıyor.

Tottenham - Manchester United CANLI MAÇ İZLE

Premier Lig, korana virüsü arasının ardından yeniden başladı. Zorlu maçta Tottenham ile Manchester United karşılaşıyor.

Saat 22:15'te başlayan müsabaka S Sport'tan canlı olarak izlenebiliyor.

İki takım arasında oynanan son üç maçı da Manchester United kazanmıştı.

Tottenham teknik direktörü Jose Mourinho'nun eski takımı Manchester United'a karşı sahaya çıkacağı maç öncesinde Premier Lig'de 29 hafta sonunda Macnhester United'ın 45, Tottenham'ın ise 41 puanı bulunuyor.

İddaa yönetimi Tottenham'ın galibiyetine 2.60, beraberliğe 2.90, Manchester United'ın galibiyetine ise 2.10 oran veriyor.

Tottenham, Manchester United'ın dört puan gerisinde. Her iki ekip de şampiyonluk yarışından kopmuş durumda ancak Şampiyonlar Ligi'ne gitmek için ilk dörde girme mücadelesi yolunda alınan her puan kritik.

Manchester United ile oynadığı son iki Premier Lig maçını kaybeden Tottenham, üç ya da daha fazla maçlık bir seriyi en son Ekim 2010'da yaşamıştı (4 maç).

Manchester United, Premier Lig'de Eylül 2001-Şubat 2007'den (6 maç) bu yana ilk kez Tottenham'ı üst üste iki deplasman maçında mağlup etmek için sahaya çıkıyor.

Tottenham'ın yeni stadyumuna Premier Lig'de ilk kez konuk olmaya hazırlanan Manchester United, lig tarihinde Londra'da yer alan bütün statlarda galibiyet alan dört takımdan biri konumunda (Manchester United, Chelsea, Liverpool & Tottenham).