Tozkoparan İskender 13.Bölüm full izle

Trt1 ekranlarının sevilen dizisi Tozkoparan İskender’in 13.Bölümü yayınlandı. Tozkoparan İskender dizisi 13.Bölümde; Salih, Mavi Ay takımını yalnız bırakmakla yanlış bir karar aldığını anlar ve takım ile derslere afilli bir dönüş yapar. İşte 7 Mart 2021 Tozkoparan İskender 13.Bölüm...

Tozkoparan İskender 13.Bölüm full izle

Tozkoparan İskender 13.Bölümü yayınlandı. 7 Mart 2021 tarihinde yayınlanan Tozkoparan İskender dizisinin son bölümde Salih, Mavi Ay takımını yalnız bırakmakla yanlış bir karar aldığını anlar ve takım ile derslere afilli bir dönüş yapar. Ayrılığın ardından ilk ders günlerinde çeşitli sürprizlerle karşılaşan Mavi Ay, daha önce denemedikleri şeyleri deneyecek ve okçulukta kendilerini keşfedecektir. Azmi, rafları boşaltıp Azimli Bakkal’ı büyük bir zarara uğratan Sezgin’e karşı kızgınlığını korumaktadır. Sezgin’in kafasında ise başka şimşekler çakmaktadır. Okula misafir olan  geleneksel okçuluk sporcuları yaptıkları özel gösteri atışları ile çocukların büyük ilgisini çeker. Çocuklara geleneksel okçuluğu sevdirmek amacıyla geldiklerini iddia eden misafirler Usta’nın büyük sırrından haberdardır. Nevzat ile Ayla arasındaki rekabet son hız devam ederken Sinan farkında olmadan Ayla’nın eline çok önemli bir bilgi verir. Burak, harita üzerinde yaptığı hesaplamalarda çok büyük bir yanlışlık yaptığını farkeder. Ormanın derinliklerinde bambaşka bir rotaya doğru yola çıkan Mavi Ay’ı adeta bir hazine avı beklemektedir. İşte Tozkoparan İskender dizisinin 13.Bölüm tek parça linki…

Tozkoparan İskender 12. Bölümde ne olmuştu?

Azmi, bakkalı Sezgin'e emanet ederek şehir dışına çıkar. Bakkalda işleri bir adım ileriye götürmek isteyen Sezgin Hoca'nın aklında hiç olmayacak bir fikir vardır. Salih, duydukları üzerine Mavi Ay takımı ile çalışmaları durdurmakta kararlıdır. Çocuklar, tüm uğraşlarına rağmen Salih'i tekrar hocaları olmaya ikna edemezler. Mavi Ay ile dersleri bitiren Salih’ın sırlarına açılan kapı biraz daha aralanır. Sinan'ın tavırlarına daha fazla dayanamayan Karayel takımı dağılma kararı alır. Bu duruma bir hayli şaşıran ve üzülen Sinan ne yapacağını bilemez.

Tozkoparan İskender 13.Bölüm izle

Tozkoparan İskender 13.Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Tozkoparan İskender dizisi konusu nedir?

Daha çocuk yaşta rekorlara imza atmış süper kahraman İskender günümüze geliyor. Üstelik yol arkadaşları Salih ve Fikri hocaları ve peşinden ayrılmayan ezeli düşmanı Giovanni ile birlikte. 1313 yaşında olmasına rağmen olağanüstü yeteneklere sahip olan kemankeş İskender, 130130 yılından yaşadığı döneme geri dönmez ise tarihin seyri değişecek, Tozkoparanlar yok olacak ve kötüler kazanacak. Fakat İskender’in derdi sadece bu değil. Onu günümüzde de pek çok sorun bekliyor olacak. Bir türlü kontrol etmeyi beceremediği güçleri, sürekli peşinde olan Venedikli okçu Giovanni ve okuldaki baş belası Kasırga takımı. Ve tabi ki tüm bu tehlikelere karşı Mavi Ay takımı İskender’i yalnız bırakmayacak.

Tozkoparan İskender dizisi oyuncuları kimdir?

Dizinin kadrosunda Tozkoparan dizisinden tanıdığımız isimlerin yanı sıra sürpriz oyuncular da var. Dizinin çocuk oyuncuları arasında Çağan Efe Ak, Tuana Naz Tiryaki, Esat Polat Güler, Yağız Kılınç, Ülkü Hilal Çiftçi, Leya Kırşan, Defne Erşen, Deniz Erayvaz, ve Mert Erdoğdu gibi birbirinden yetenekli isimler bulunuyor.
Dizide çocuk oyunculara Yusuf Gökhan Atalay, Burak Alkaş, Fırat Albayram, Sera Tokdemir, Muhittin Korkmaz, Esin Gündoğdu, Mehmet Emin Kadıhan ve Suna Selen gibi çok sevilen yetişkin oyuncular eşlik ediyor.