Trabzonlu balıkçı, ağına takılan köpek balığıyla konuştu

Trabzon'da ağına takılan köpek balığıyla konuşan balıkçı Ali Osman Erçin, balığa 'Fenaluk yapma' diye sitem etti. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Akçakale Mahallesi'nde  ikamet eden Ali Osman Erçin, teknesi ile denize açılarak avlamak amacıyla ağ serdi.

 Bir müddet sonra ağını çekmeye çalışan Erçin, köpek balığının ağa takıldığını fark etti. Köpek balığını teknenin üzerine çıkartan Erçin, ağa sarılan köpek balığını kurtardıktan sonra denize bıraktı.

Ağını çekmeye devam ederken tekrar köpek balığının takıldığını gören Erçin, bu sefer teknenin üzerine çıkarttığı köpek balığının üzerine tükenmez kalem ile işaret bıraktı.

Köpek balığıyla konuşması güldürdü

O anlar bir başka balıkçı tarafından kayda alınırken, Akçakale açıklarında avlanan balıkçının ağına üçüncü kez köpek balığının takılmasıyla gülümseten diyalog başladı. Köpek balığını ağdan kurtarmaya çalışırken, "Atayrum onu denize yine geliy. Ben sana demedim mi daha gelme." şeklindeki ifadeleri ile izleyenleri güldüren Karadenizli balıkçının, "Nedir bu sardınız bizim Karadeniz'i. Dur fenaluk yapma." tepkisi kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Kaynak: En son haber