Trabzon'da hava kamerasıyla gezinen vatandaş, o canlıyı fark etti... Uzun bir süre onu takip etti

Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Uzungöl mevkiinde hava kamerası ile gezinen vatandaş, bembeyaz karların üzerinde gezinen tilkiyi görmesi ile nefes kesen takibe başladı.

Trabzon'da hava kamerasıyla gezinen vatandaş, o canlıyı fark etti... Uzun bir süre onu takip etti

Trabzon'un Çaykara ilçesinde yer alan Uzungöl mevkiinde hava kamerası ile gezinen bir vatandaş bembeyaz karlar üzerinde gördüğü turuncu tüylü geyik ile nefes kesen takibe başladı.

UZUN SÜREN TAKİP

Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'ün zirvelerindeki yaylalarda kar dağları süslerken, Uzungöllü gençler snowboard yaparak karın keyfini çıkarıyor. Uzungöl'de işletmecilik yapan Salih Şahin, yaylaların ve dağların karlı halini dron ile havadan görüntülemek isterken bir tilkiyi fark etti. Şahin dron ile uzun bir süre tilkiyi takip ederken, ortaya güzel görüntüler çıktı.

 

Trabzon'da hava kamerasıyla gezinen vatandaş, o canlıyı fark etti... Uzun bir süre onu takip etti - Resim : 1

ŞANS ESERİ HAVA KAMERASINA YAKALANDI

Salih Şahin, "Arkadaşlarımla beraber Şekersu Yaylası'na kayak yapmak için kar motorlarımızla çıktık. Kayak çekimleri esnasında dronumuz bir görüntü yakaladı. Görüntüyü kontrol ettiğimiz zaman bir tilki olduğunu fark ettik" dedi. Uzungöl Özel Çevre Koruma Bölgesi'ne yakın olan bölgede onlarca çeşit yabani hayvan barınıyor.

 

Trabzon'da hava kamerasıyla gezinen vatandaş, o canlıyı fark etti... Uzun bir süre onu takip etti - Resim : 2