Trabzonspor aradığı stoperi buldu! Süper Lig’in yıldızıyla anlaşma tamam! Sağlık kontrolünden geçti, bu gece yola çıkıp geliyor

Stoper bölgesine transfer yapmak isteyen Trabzonspor, Fatih Karagümrük takımında forma giyen Rayyan Baniya ile anlaşmaya vardı. Sağlık kontrolünden geçen futbolcu, bu gece Trabzon’a gelecek.

Trabzonspor aradığı stoperi buldu! Süper Lig’in yıldızıyla anlaşma tamam! Sağlık kontrolünden geçti, bu gece yola çıkıp geliyor

Transfer döneminde birçok futbolcuyu kadrosuna katan Trabzonspor, stoper bölgesine transfer yapmak için harekete geçmişti. Bordo mavili ekibin Nuraly Alip ve Vitor Tormena ile görüştüğü yönünde haberler çıkarken aranan stoper Trendyol Süper Lig’de bulundu.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Yunus Emre Sel’in haberine göre Trabzonspor, Rayyan Baniya’nın transferi için Fatih Karagümrük takımı ile anlaşmaya vardı.

Trabzonspor aradığı stoperi buldu! Süper Lig’in yıldızıyla anlaşma tamam! Sağlık kontrolünden geçti, bu gece yola çıkıp geliyor - Resim : 1

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Yıldız futbolcu, İstanbul’da bordo- mavili takım için sağlık kontrolünden geçti. Oyuncu gece saatlerinde Trabzon'a gelecek.

Transferin kısa süre içerisinde resmiyete dökülmesi bekleniyor.

Transfermarkt’a göre değeri 2.7 milyon euro olarak gösterilen 24 yaşındaki stoper, Karagümrük formasıyla 33 maça çıktı, 2 gol attı.