Trabzonspor, ayrılığı KAP’a bildirdi! Yıldız futbolcu sezon sonuna kadar kiralandı

Trabzonspor Kulübü, Serkan Asan’ın Pendikspor’a kiralandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Pendikspor Kulübü, futbolcu için Trabzonspor’a 3 milyon TL kiralama ücreti verecek, aynı zamanda futbolcunun maaşını da ödeyecek.

Trabzonspor, ayrılığı KAP’a bildirdi! Yıldız futbolcu sezon sonuna kadar kiralandı

Trabzonspor’da kadro yapılanması kapsamında ayrılık yaşandı. Bordo- mavili kulüp, sağ bek Serkan Asan’ın Pendikspor Kulübü’ne kiralandığını açıkladı.

Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirime göre Pendikspor, Serkan Asan için Trabzonspor’a 3 milyon TL kiralama ücreti ödeyecek. Ayrıca futbolcunun maaşını Pendikspor karşılayacak.

Trabzonspor, ayrılığı KAP’a bildirdi! Yıldız futbolcu sezon sonuna kadar kiralandı - Resim : 1

TRANSFERİN MALİ DETAYLARI

KAP bildiriminde şu ifadelere yer verildi:

“Profesyonel futbolcumuz Serkan Asan'ın, 2023/2024 futbol sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda Pendikspor A.Ş. ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Pendikspor A.Ş., Kulübümüze, geçici transfer bedeli olarak 3.000.000.-TL + KDV ödeme yapacaktır.

 Futbolcumuz Serkan Asan'ın, 2023/2024 futbol sezonuna ilişkin maaş ve diğer tüm hak edişleri Pendikspor A.Ş. tarafından ödenecektir. Kamuoyuna duyurulur.”

Transfermarkt'a göre değeri 500 bin euro olan 24 yaşındaki Serkan Asan, Trabzonspor'da 67 maça çıktı, 1 gol attı, 2 asist yaptı. Ayrıca futbolcu 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 2 kez Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.