Trabzonspor Başkanı Doğan müjdeyi verdi! Taraftar sevinçten çıldıracak! Yıldız futbolcu Süper Lig’e geri dönüyor!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo-mavili ekibin eski futbolcusu Anthony Nwakaeme ile görüştüklerini belirterek, “Bu sezon sonunda oturup konuşacağız. Gelecek sezon yeniden aramızda olabilir" dedi. Doğan, kulübün 1.2 milyar TL vergi borcu olduğunu da ifade ederek destek istedi. Doğan, Fenerbahçe ile oynanan maçın VAR hakemi Mete Kalkavan için, “O hakemin (Mete Kalkavan) hakemliği bitti” şeklinde konuştu.

Trabzonspor Başkanı Doğan müjdeyi verdi! Taraftar sevinçten çıldıracak! Yıldız futbolcu Süper Lig’e geri dönüyor!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, İstanbul'da gerçekleştirilen Of-Hayrat Cemiyeti'nin katıldı. Doğan kulübün ekonomik durumu ve gündemdeki konular hakkında konuştu, transfer müjdesi verdi.

Trabzonspor Başkanı Doğan müjdeyi verdi! Taraftar sevinçten çıldıracak! Yıldız futbolcu Süper Lig’e geri dönüyor! - Resim : 1

"KASAYA KATKIMIZ 88 MİLYON EUROYA ULAŞACAK"

Tek gündemlerinin ekonomi olduğunu kaydeden Ertuğrul Doğan, önümüzdeki ay yeni sponsorluklara kulübün kasasına girecek paranın 88 milyon euroya ulaşacağının bilgisini verdi. Doğan şunları söyledi:

“Bizim tek gündemimiz ekonomi. Kulübü mali açıdan döndürmek ve yarışmak zor. Trabzonspor kendi kendini yönetebilecek bir durumda değildir. SPK’da Trabzonspor dışında böyle borçlu bir şirket olsa tahtası kapalı olur. Önümüzdeki ay yeni sponsorluklarla birlikte kasaya toplam katkımız 88 milyon euroya ulaşacak.

Sadece benim başkanlığım dönemimde. Bu katkıları yapmamış olsaydık, borç 12 milyar civarında olurdu. ‘Gelirim başkan olurum, 6 ayda borçları bitiririm’ diye bir durum yok. Bu bir hayal. ‘Hem borçları 6 ayda bitirip hem de İstanbul kulüpleriyle yarışırım’ diyen varsa buyursun gelsin. Devletimize müracaat ettik, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray’a ne verdiyseniz aynısını istiyoruz. 4 ayrı gayrimenkul talebimiz değerlendirme aşamasında.”

Trabzonspor Başkanı Doğan müjdeyi verdi! Taraftar sevinçten çıldıracak! Yıldız futbolcu Süper Lig’e geri dönüyor! - Resim : 2

"SADECE VERGİ BORCUMUZ 1.2 MİLYAR TL"

Doğan kulübün 1.2 milyar TL vergi borcu olduğunun bilgisini vererek, “Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri ve Kartal’daki Trabzonspor tesislerine bugüne kadar 1 kuruş vergi ödememişiz. Sadece vergi borcumuz 1.2 milyar TL. Her bir taraftarımızın katkısını bekliyoruz. Lisanslı ürünlerden alalım, kombinesi olmayan kombine alsın. Gücü yeten loca alsın. Her bir liraya ihtiyacımız var. Her alanda mücadele veriyoruz” ifadelerini kullandı.

"O HAKEMİN HAKEMLİĞİ BİTTİ"

Fenerbahçe’ye karşı Kadıköy’de kazandıkları 3-2’lik maçın VAR hakemi Mete Kalkavan için konuşan Doğan, “İstanbul’daki Fenerbahçe maçında hakem maçı herkesin gözü önünde bir taraftan alıp diğer tarafa vermeye çalıştı. Ancak o hakemin (Mete Kalkavan) hakemliği bitti” şeklinde konuştu.

Trabzonspor Başkanı Doğan müjdeyi verdi! Taraftar sevinçten çıldıracak! Yıldız futbolcu Süper Lig’e geri dönüyor! - Resim : 3

NWAKAEME GERİ DÖNÜYOR

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, taraftarlarla görüşmesinde bir de transfer müjdesi paylaştı. Doğan, kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Anthony Nwakaeme ile görüştüklerini söyledi. Abdullah Avcı ve kendisinin Nijeryalı futbolcu ile konuştuğunun bilgisini veren Doğan, "Bu sezon sonunda oturup konuşacağız. Gelecek sezon yeniden aramızda olabilir" diye konuştu.

Şu anda Suudi Arabistan ekibi Al Fahya ile 13 resmi maça çıkan Nwakaeme, 3 gol atıp 1 de asist yaptı.

Trabzonspor'da 145 maça çıkan Nijeryalı futbolcu, 47 gol attı, 40 asist yaptı, 87 gole direkt etki etti.