Trabzonspor, Kasımpaşa’yı farklı yendi! Bardhi 2 golle yıldızlaştı

Trendyol Süper Lig’in 4.hafta maçında Kasımpaşa ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Trabzonspor mücadeleyi Enis Bardhi(2), Enis Destan, Filip Benkovic ve Göktan Gürpüz'ün attığı gollerle 5-1 kazandı. Ev sahibi takımın tek golünü Claudio Winck kaydetti.

Trabzonspor, Kasımpaşa’yı farklı yendi! Bardhi 2 golle yıldızlaştı

Trendyol Süper Lig’de 4.haftanın açılış müsabakası futbolseverlere keyifli bir akşam yaşattı. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yapılan maçın 15. dakikasında konuk takım, Enis Destan'ın golüyle 1-0 öne geçti. Karadeniz temsilcisi, 28. dakikada ise Enis Bardhi'nin şık golüyle farkı 2'ye çıkardı. Kalesinde ciddi bir tehlike görmeyen Trabzonspor, 45+4. dakikada Filip Benkovic ile bir gol daha buldu ve devre arasına 3-0 önde girdi.

İkinci devrede de etkili olan Trabzonspor, 64. dakikada Bardhi, 82. dakikada ise Göktan Gürpüz'ün golleriyle 5 fark yakaladı. Son anlarda Kasımpaşa Claudio Winck ile gol bulurken maç 5-1 konuk takımın üstünlüğüyle sona erdi.

Bu skorla bordo-mavili ekip, ligdeki ikinci galibiyetini alarak puanını 6'ya çıkardı. Kasımpaşa ise bu sezonki ilk yenilgisini yaşarken 5 puanda kaldı.

Trabzonspor, Kasımpaşa’yı farklı yendi! Bardhi 2 golle yıldızlaştı - Resim : 1

BARDHI FARK YARATTI

Trabzonspor'un Makedon orta sahası Enis Bardhi, attığı 2 golle takımının galibiyetinde başrolü oynadı.

Mücadelenin 28 ve 64. dakikalarında attığı şık gollerle fileleri havalandıran 28 yaşındaki futbolcu, farklı galibiyette ön plana çıkan oyuncu oldu.

ENİS DESTAN GOLLERİNE DEVAM ETTİ

Trabzonspor'un genç golcüsü Enis Destan, arka arkaya 2 hafta kafayla gol attı. Bordo-mavili takımdaki ilk golünü geçen haftada Çaykur Rizespor müsabakasında kaydeden 21 yaşındaki futbolcu, Kasımpaşa mücadelesinde de ağları havalandırdı.

Enis, 2 maç üst üste kafayla gol bularak hava toplarındaki etkisini gösterdi. Karadeniz temsilcisinde üçüncü golü kaydeden Benkovic ile son golü atan Göktan ise yeni takımlarıyla ilk kez gol sevinci yaşadı.