Emirhan Eraslan, Trabzonspor'da!

Trabzonspor Kulübü, Ahmetcan Kaplan’ın boşluğunu Emirhan Eraslan ile dolduruyor. Sabah saatlerinde Naci Ünüvar’ı Trabzon’a getiren ve Umut Bozok'u da duyurmaya hazırlanan Bordo Mavililer 19 yaşındaki Emirhan Eraslan transferinde de mutlu sona ulaştı.

Emirhan Eraslan, Trabzonspor'da!

Trabzonspor Kulübü, Ahmetcan Kaplan’ın boşluğunu Emirhan Eraslan ile dolduruyor.

Sabah saatlerinde Naci Ünüvar’ı Trabzon’a getiren ve Umut Bozok'u da duyurmaya hazırlanan Bordo Mavililer 19 yaşındaki Emirhan Eraslan transferinde de mutlu sona ulaştı.

Bordo-mavililer, son olarak Basel forması giyen 19 yaşındaki stoper Emirhan Eraslan ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Sonraki satıştan yüzde 15 pay

Oyuncuyu hafta başında Trabzon’a davet eden Trabzonspor oyuncu için bonservis bedeli ödemeyecek. Oyuncunun sözleşmesinde ise sonraki satıştan %15 pay maddesi bulunuyor.

Abdullah Avcı ile görüştü

19 yaşındaki stoper oyuncusu Trabzonspor’a gelmeden önce teknik direktör Abdullah Avcı ile görüşme gerçekleştirdi.

Emirhan Eraslan kimdir?

31 Ocak 2003 tarihinde İsviçre'nin Rothrist kentinde dünyaya gelen Emirhan Eraslan, futbola SC Zofingen altyapısında başladı. 2018 yılında Basel altyapısına transfer olan futbolcu, İsviçre ekibinin U16, U17, U18 ve U21 takımlarında forma giydi.

Kariyerinde çıktığı 61 maçta 2 gol kaydeden Emirhan, Türkiye U19 Milli Takımı'nın formasını da bir kez terletti. 1.87 boyundaki stoperin güncel piyasa değeri ise 25 bin Euro.

KAYNAK: 61SAAT