Trabzonspor maçında takımını sahadan çekmişti! İstanbulspor başkanından çarpıcı sözler

Trendyol Süper Lig’in 17.haftasındaki İstanbulspor- Trabzonspor maçının 73.dakikasında takımını sahadan çeken İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu yaşananlar hakkında konuştu. Başkan Sarıalioğlu, “Borcumuz yok. Ceza gelmiş, küme düşmüşüz sorun değil. Adalet olması gerekiyor. TFF görevden alınır, istifa edecek bir yetkisi yok. Biz maçlarımızı oynamaya devam edeceğiz. Takım bu maçtan galip gelmiş gibi primlerini vereceğim. Kararımın arkasındayım, bugün olsa yine aynısını yapardım” dedi.

Trabzonspor maçında takımını sahadan çekmişti! İstanbulspor başkanından çarpıcı sözler

Trendyol Süper Lig’in 17.haftasındaki İstanbulspor- Trabzonspor maçında dünyanın konuştuğu bir olay yaşandı.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada, bordo-mavili takımı 2-1 öne geçiren golden önce Loshaj ile Mendy arasında Trabzonspor ceza sahası önünde yaşanan mücadele sonrasında Loshaj yerde kalmıştı. Hakem Ali Şansalan oyunu devam ettirmiş ve pozisyonun devamında bordo-mavili takım ikinci golünü atmıştı. VAR incelemesinin ardından da hakem Şansalan gol kararını vermişti.

Trabzonspor maçında takımını sahadan çekmişti! İstanbulspor başkanından çarpıcı sözler - Resim : 1

İSTANBULSPOR BAŞKANI TAKIMINI SAHADAN ÇEKTİ

Bu kararın ardından İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, karara tepki olarak takımını sahadan çekmişti.

Başkan Sarıalioğlu, stat çıkışında yaptığı açıklamada, "Yapacak bir şey yok. Takdir kamuoyunun, herkese başarılar diliyoruz." dedi.

Yaşananların ardından basın toplantısı düzenleyen İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor maçında takımını sahadan çekmişti! İstanbulspor başkanından çarpıcı sözler - Resim : 2

“İSTANBULSPOR İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”

Sarıalioğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar:

"Trabzonspor maçına denk geldi. VAR 5 dakikada karar veremiyorsa bunun sorumlusu hakemler ve TFF'dir. Trabzonspor maçına rastlaması tesadüftür. Kimse benden daha çok Trabzonsporlu değildir. İstanbulspor için elimizden geleni yapıyoruz. Ben Trabzonspor'un kendisiyim.

Trabzonspor maçında takımını sahadan çekmişti! İstanbulspor başkanından çarpıcı sözler - Resim : 3

“NE DÜŞÜNÜYORSAM BÜYÜKEKŞİ’YE SÖYLEDİM”

Federasyondan beni aradılar. Başkanla konuştuk. Ne düşünüyorsam Büyükekşi'ye söyledim, yüzüne söylemediğim hiçbir şeyi arkasından konuşmadım. Bize daha önce randevu vermediler, bugün arayıp 'İstediğiniz zaman gelebilirsiniz' dediler.

Borcumuz yok. Ceza gelmiş küme düşmüşüz sorun değil. Adalet olması gerekiyor.

“KARARIMIN ARKASINDAYIM”

TFF görevden alınır, istifa edecek bir yetkisi yok. Biz maçlarımızı oynamaya devam edeceğiz. Takım bu maçtan galip gelmiş gibi primlerini vereceğim. Kararımın arkasındayım, bugün olsa yine aynısını yapardım."