Trabzonspor, öne geçtiği 3 maçı kazanamadı! 9 puan kaybedildi, oklar Bjelica’ya döndü

Ligde Hatayspor’a kaybeden Trabzonspor, Teknik Direktör Nenad Bjelica yönetiminde çıktığı 3 maçta önde olmasına karşın rakiplerine yenildi. Bordo mavili takım, 3 maçta 9 puanlık kayıp yaşarken Nenad Bjelica eleştirilerin hedefi oldu.

Trabzonspor, öne geçtiği 3 maçı kazanamadı! 9 puan kaybedildi, oklar Bjelica’ya döndü

Trendyol Süper Lig'in 6.haftasının kapanış maçında Hatayspor, 2-0 geriye düştüğü maçta Trabzonspor’u 3-2 yendi. Ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri Rivas, Lamkel ve Dele-Bashiru attı. Trabzonspor’un gollerini ise Visca ve Onuachu attı. Sahadan puansız ayrılan Trabzonspor, Kasımpaşa ve Beşiktaş galibiyetlerinin ardından 3'te 3 yapma fırsatını da kullanamadı.

Trabzonspor, öne geçtiği 3 maçı kazanamadı! 9 puan kaybedildi, oklar Bjelica’ya döndü - Resim : 1

ÖNE GEÇTİĞİ MAÇLARI KAYBETTİ

Trabzonspor, Nenad Bjelica yönetiminde geçtiğimiz sezon da öne geçtiği iki maçı kaybetmişti. Bordo-mavililer, deplasmanda oynanan Sivasspor mücadelesinde ilk golü atan taraf olmasına rağmen 4-1'lik mağlubiyete engel olamadı. Yine geçtiğimiz sezon Konyaspor müsabakasında 1-0 önde olan bordo-mavililer, maçı 2-1 kaybetmişti. Trabzonspor, Bjelica yönetiminde öne geçtiği 3 maçta tam 9 puan kaybetti.

Trabzonspor, öne geçtiği 3 maçı kazanamadı! 9 puan kaybedildi, oklar Bjelica’ya döndü - Resim : 2

BJELICA’NIN TRABZONSPOR KARİYERİ

Trabzonspor'un başına 18 Nisan 2023'de gelen Bjelica, 160 günü geride bıraktı. Söz konusu dönemde Karadeniz ekibiyle 14 maça çıkan Hırvat teknik adam, 14 maçta 7 galibiyet ve 7 mağlubiyet elde etti. 52 yaşındaki çalıştırıcının Trabzonspor'un başında henüz beraberliği bulunmazken, maç başına ise 1.50 puan ortalaması elde etti.