Trabzonspor teklif götürmüştü! Fatih Terim’in cevabı ortaya çıktı!

Trabzonspor’un teknik direktörlük teklifi götürdüğü Fatih Terim’den kötü haber geldi. Terim’in teklif reddettiği ifade edildi. Adaylardan birinin Vincenzo Montella olduğu, İtalyan hocanın teklifi reddetmesi durumunda Pirlo ve Fatih Tekke ile temas kurulacağı kaydedildi. Öte yandan Başkan Ertuğrul Doğan teknik direktörlük konusuna değinerek, “Bu konu çok hassas. Teknik direktör için aceleci davranıp hata yapmak istemiyoruz" dedi.

Trabzonspor teklif götürmüştü! Fatih Terim’in cevabı ortaya çıktı!

Trabzonspor’dan Ahmet Ağaoğlu’nun istifası sonrası Teknik Direktör Abdullah Avcı da görevinden istifa etti. Yapılan olağanüstü seçimli kongrede Ertuğrul Doğan, tek adaylığı girdiği seçimden başkan olarak çıkarken gözler teknik direktör konusuna çevrildi.

BAŞKAN DOĞAN: HATA YAPMAK İSTEMİYORUZ

Sabah’a konuşan Başkan Ertuğrul Doğan, “Bu konu çok hassas. Tüm yönetim kurulu üyelerimizin onayıyla beraber yapılacak. İsim, detay verince başka takımlarla ilgili konular ortaya çıkabilir. Teknik direktör için aceleci davranıp hata yapmak istemiyoruz" dedi.

Trabzonspor teklif götürmüştü! Fatih Terim’in cevabı ortaya çıktı! - Resim : 1

ASBAŞKAN KAFKAS: TAKIM ÇALIŞTIRAN HOCALAR VAR GÜNDEMİMİZDE

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas da bu konuda "Yarın (bugün) teknik adam konusunda ne şekilde devam edeceğimizi açıklayacağız. Takım çalıştıran hocalar da gündemimizde var. Eğer böyle bir karar çıkarsa anlaşma sezon sonuna kalabilir” demişti.  

Fırtına’da teknik direktörün belirlenmesi için yönetim kurulunda yer alan 15 asil ve 7 yedek olmak üzere tüm yöneticilerin takımın başında görmek istediği teknik adam konusundaki görüşleri alındı.

Trabzonspor teklif götürmüştü! Fatih Terim’in cevabı ortaya çıktı! - Resim : 2

KONUŞULAN İSİMLER

Fatih Terim, Montella, Pirlo, Sergen Yalçın, Fatih Tekke ve Çağdaş Atan gibi isimler daha ön plana çıktı.

FATİH TERİM KARARINI VERDİ

Sabah'ın haberine göre Fatih Terim’in bordo mavili ekibin teklifini reddettiği belirtildi.

ÖNE ÇIKAN İSİM BELLİ OLDU

Adana Demirspor’da başarılı işler yapan 48 yaşındaki Vincenzo Montella ismi öne çıktı. İtalyan hoca ile anlaşılamaması durumunda ibrenin Fatih Karagümrük’ten Andrea Pirlo ve İstanbulspor’dan Fatih Tekke ile temas kurulacağı belirtildi.