TRABZONSPOR TRANSFER HABERLERİ: Trabzonspor, yeni orta sahasını buldu! Marek Hamšík gidiyor, kupa canavarı dünya yıldızı geliyor!

Trabzonspor başkan adayı Ertuğrul Doğan, Sevilla’nın Hırvat orta saha oyuncusu Ivan Rakitic’i bordo mavili ekibe kazandırmak için harekete geçti. Doğan, yıldız futbolcu için ilk görüşmeyi yaptı.

TRABZONSPOR TRANSFER HABERLERİ: Trabzonspor, yeni orta sahasını buldu! Marek Hamšík gidiyor, kupa canavarı dünya yıldızı geliyor!

Şampiyonluk yarışından kopan Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun ardından teknik direktör Abdullah Avcı istifa etmişti. Yapılan kongrede aday olacağını Asbaşkan Ertuğrul Doğan, takımın yeni hocası ve transferler için harekete geçti.

HERKES TEKNİK DİREKTÖR SANIYORDU

Karadeniz Gazetesi’nin haberine göre Doğan, başkan adaylığını belirlediği gün İstanbul'daki ofisinde İspanyol menajer Canales'i konuk etti… Barcelona'nın hocası Xavi ve Aston Villa'nın hocası Unai Emery'nin de menajeri olan Canales'le bir görüşme yaptı.

Bu görüşmenin Bartra'nın tavsiyesiyle İspanyol teknik adam Joseba Etxeberria için olduğu bile olduğu iddia edildi.

TRABZONSPOR TRANSFER HABERLERİ: Trabzonspor, yeni orta sahasını buldu! Marek Hamšík gidiyor, kupa canavarı dünya yıldızı geliyor! - Resim : 1

İLK GÖRÜŞME YAPILDI

Ancak görüşmenin Sevilla'nın orta sahadaki yıldızı Ivan Rakitic için yapıldığı ortaya çıktı. Avcı'nın isteğiyle sezon sonunda takımdan ayrılacak Marek Hamsik'in boşluğunu doldurmak için Hırvat orta saha için bir ön görüşme olduğu belirtildi.

TRABZONSPOR TRANSFER HABERLERİ: Trabzonspor, yeni orta sahasını buldu! Marek Hamšík gidiyor, kupa canavarı dünya yıldızı geliyor! - Resim : 2

RAKİTİC’İN KARİYERİ

Sevilla formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 34 maça çıkan Ivan Rakitic, 2 gol attı, 4 asist yaptı. 35 yaşındaki Hırvat orta saha takımının Fenerbahçe ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi son 16 Turu ilk maçında takımının attığı ikinci golün asistini yapmıştı.

Rakitic kariyerinde 16 kupa kazanmış, 2015 yılında ülkesinde yılın futbolcu seçilmişti.