TRABZONSPOR TRANSFER HABERLERİ: Trabzonspor'da yaprak dökümü! Takımdan gidecekler belli oldu!

Trabzonspor'da 5 futbolcunun kontratı sezon sonunda sona erecek. Kontratı bitecek futbolculardan Naci Ünüvar, Yusuf Yazıcı ve Jean-Philippe Gbamin'in takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken Marek Hamsik ve Lazar Markovic'in durumu sezon sonunda netlik kazanacak.

TRABZONSPOR TRANSFER HABERLERİ: Trabzonspor'da yaprak dökümü! Takımdan gidecekler belli oldu!

Bu sezon Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa ve Konferans Ligi'nde elenen Trabzonspor, şampiyonluk yarışında da lider Galatasaray'ın 16 puan gerisinde kaldı. Sezonunun geri kalanındaki maçlarını kazanmak isteyen bordo mavili ekibi, sezon sonu için zorlu kararlar bekliyor.

5 FUTBOLCUNUN SÖZLEŞMESİ BİTECEK

Fırtınada 5 futbolcunun kontratı sezon sonunda sona erecek. Bu futbolculardan 4'ü kiralık olarak takıma katılan Yusuf Yazıcı, Naci Ünüvar, Jean-Philippe Gbamin ve Lazar Markovic. Bu üç isimden Yusuf Yazıcı, Naci Ünüvar, Jean-Philippe Gbamin ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

TRABZONSPOR TRANSFER HABERLERİ: Trabzonspor'da yaprak dökümü! Takımdan gidecekler belli oldu! - Resim : 1

Naci Ünüvar - Yusuf Yazıcı - Gbamin

Lazar Markovic'in sezon sonunda Gaziantep FK'ye dönme durumu bulunuyor. Ancak bordo mavili yönetim, futbolcunun durumuna teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporuna göre karar verecek.

TRABZONSPOR TRANSFER HABERLERİ: Trabzonspor'da yaprak dökümü! Takımdan gidecekler belli oldu! - Resim : 2

Trabzonspor'da orta sahanın en önemli ismi olan Slovak futbolcu Marek Hamsik'in kontratı da sezon sonunda bitecek. 35 yaşındaki futbolcu bu sezon hiçbir mücadelede 90 dakika sahada kalamazken teknik heyetten gelecek rapora göre hareket edilecek.

Trabzonspor formasıyla bu sezon 22 maça çıkan Hamsik, 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi. 

TRABZONSPOR TRANSFER HABERLERİ: Trabzonspor'da yaprak dökümü! Takımdan gidecekler belli oldu! - Resim : 3